Cele mai SCUMPE trei apartamente din Bucureşti. PENTHOUSE de 3 MILIOANE DE EURO

Capitala îşi respectă blazonul de cel mai scump oraş al României şi pe piaţa imobiliară. În Bucureşti, cele mai costisitoare apartamente, de peste 1 milion de euro, vin cu finisaje de lux, dar şi terase uriaşe, perfecte pentru petreceri private.

21 aug. 2015, 08:41
Cele mai SCUMPE trei apartamente din Bucureşti. PENTHOUSE de 3 MILIOANE DE EURO

Aproape 3 milioane de euro pentru un apartament. Nu vorbim de Londra sau New York, ci de un penthouse din zona Primăverii, scos la vânzare de curând. Cel care va fi dispus să plătească aceşti bani va primi o locuinţă de 400 de metri pătraţi pe două niveluri, două terase, dar şi două locuri de parcare.

Fiscul execută TOT. Case, apartamente şi terenuri, scoase la VÂNZARE

Al doilea cel mai scump apartament din Capitală este un penthouse cu 6 camere, aflat pe Şoseaua Nordului. Pe lângă finisajele de lux, vânzătorul laudă şi „vederea panoramică unică a Parcului Herăstrău”. Pentru acest apartament, vânzătorul cere 1,8 milioane de euro.

Un alt penthouse de pe Şoseaua Nordului încheie podiumul celor mai scumpe apartamente din Bucureşti. Construcţia, finalizată în 2006, are 4 dormitoare, mobilier masiv şi două terase pentru relaxare. Preţul: 1,3 milioane de euro.

Potrivit site-ului imopedia.ro, în Capitală sunt 11 apartamente scoase la vânzare, cu preţuri de peste 1 milion de euro.