Cele mai tari farse de 1 Aprilie de anul acesta: Cum ne-au păcălit cele mai mari companii

Unele dintre cele mai mari companii ale lumii au decis să intre în spiritul zilei de 1 Aprilie, păcălind fanii pe internet.

01 apr. 2014, 16:25

Cutia de pizza comestibilă de la Pizza Domino

Edibox este farsa de 1 Aprilie a celor de la Pizza Domino: prima cutie 100% comestibilă de pizza din lume. În ultimele luni, compania a lucrat alături de experţii de la Crust Technicians pentru a realiza primul ambalaj de pizza complet comestibil.

Climate Control la Virgin Airlines

Echipa Nest de la Google a început un program, alături de Virgin Airlines, care va permite pasagerilor să îşi regleze propria temperatură în avion… toţi deodată.

HTC Gluuv

HTC şi Samsung au „anunţat” amândouă, marţi, mănuşile inteligente pentru smartphone-uri. Mănuşile de la HTC se conectează la One M8, în timp ce cele de la Samsung au panouri solare, video calling şi multe altele.

Aparatul care îţi lărgeşte gura, de la KFC

KFC Australia a decis să îi ajute pe clienţii cu guri mici oferindu-le un dispozitiv care le lărgeşte gurile.

Nokia 3310 revine cu o nouă faţă

Vechiul Nokia 3310 a primit o nouă faţă, în genul Windows Phone.

Simulatorul G-Force de la BMW

BMW vrea să introducă o tehnologie prin care să simuleze forţa G. Noul „Force Injection Booster” de la BMW simulează efectele condusului la viteze enorme, chiar şi atunci când conduci extrem de încet.

Google Naps

O aplicaţie prin care poţi să găseşti cel mai apropiat loc unde să tragi un pui de somn.

Google Maps Pokemon

Dacă îţi updatezi programul Google Maps pe smartphone, se va transforma într-o versiune simplificată a lui Pokemon şi te va lăsa că călătoreşti în toată lumea colectând… Pokemoni.