Celebrul actor Richard Hatch a murit la vârsta de 71 de ani

Richard Hatch, actor american care a fost nominalizat la Globurile de Aur și a devenit celebru datorită rolului din seria "Battlestar Galactica", a murit marți la vârsta de 71 de ani, informează DPA.

08 feb. 2017, 06:20
Celebrul actor Richard Hatch a murit la vârsta de 71 de ani

Hatch a decedat în locuința sa din Santa Clarita, California, după ce a pierdut lupta cu boala, actorul fiind diagnosticat cu cancer de pancreas, potrivit revistei Variety.

„Odihnește-te printre stelele galactice, Richard Hatch”, a scris pe rețeaua de socializare Twitter George Takei, interpretul personajului Mr. Sulu din serialul TV „Star Trek”.

Hatch a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru interpretarea rolulului Captain Apollo din seria științifico-fantastică „Battlestar Galactica” în perioada 1978-1979. Acesta a participat la continuarea seriei, la începutul anilor 2000, interpretând personajul Tom Zarek.

„Richard Hatch a fost un om bun, un om grațios și un profesionist desăvârșit”, a scris pe Twitter Ronald Moore, scenarist și producător al seriei „Battlestar Galactica” între anii 2004-2009. „Dispariția sa este o lovitură grea pentru toată familiaa BSG”, a completat acesta.

Hatch a mai interpretat rolul inspectorului Dan Robbins din „The Streets of San Francisco” (1976-1977), dar a jucat și în telenovele precum „All My Children” (1971) și „Santa Barbara” (1990), mai arată DPA.

Citeşte şi Andre Arruda, actorul din American Pie, A MURIT la doar 33 DE ANI