Celebrul designer Stephan Pelger, bătut şi jefuit, la Cannes. „Sunt recunoscător că am supravieţuit după această tentativă de crimă”

Celebrul designer Stephan Pelger, bătut și jefuit în plină strădă. Imaginea cu acesta plin de sânge și vânătăi este șocantă. El a scris un mesaj pe contul de socializare, în care mărturisește că este recunoscător că a scăpat cu viață.

13 aug. 2018, 14:20

Stephan Pelger a fost bătut de două femei şi jefuit pe o stradă din Cannes, scrie libertatea.ro. Stephan Pelger a fost lăsat fără haine şi bătut. A tras un semnal de alarmă în mediul virtual.

Citeşte şi BRAVO, AI STIL! ALL STARS LIVE. Iulia Albu. „Este cea mai bună ţinută care s-a realizat până acum în acest atelier”

„În această dimineață (duminică, 12 august n.r), la ora 9 dimineața, s-a întâmplat ceva inimaginabil în timp ce mă întorceam dintr-un club. Știu că ar putea să nu fie niciun motiv de îngrijorare pentru voi sau pentru Facebook și Insta, dar sunt atât de speriat încât scriind despre asta poate pot trece mai repede peste acest incident teribil, care a avut loc la Cannes. Două femei au sărit dintr-o mașină și m-au tras înăutru și m-au condus într-o parcare. M-au bătut cu picioarele până am leșinat și m-au arucat îmbrăcat doar în pantaloni. Mi-au furat totul, dar nu asta este important!

Voi rămâne cu această imagine în cap și voi fi mereu speriat! După ce m-a găsit o doamnă, au venit paramedicii și m-am dus la spital, am avut nevoie de câteva copci la cap. Poliția a fost de mare ajutor, la fel și prietenii mei care nu au plecat de lângă mine nicio clipă. Sunt recunoscător că am supraviețuit după această tentativă de crimă. Încă iubesc Cannes și mă voi întoarce aici, dar asta îmi va rămâne mereu în minte. A trebuit să scriu despre asta, mă simt ușurat acum și fericit că sunt în viață. Mulțumesc îngerului meu păzitor’, a scris Stephan Pelger pe pagina lui de Facebook.