Cercetătorii au ajuns la o CONCLUZIE IEŞITĂ din COMUN. Ce se întâmplă cu BĂRBAŢII care privesc SÂNII FEMEILOR

Un studiu realizat recent de cercetătorii din Germania a prezentat o serie de informaţii inedite în cunoscutul jurnal medical "New England Journal of Medicine". Astfel, s-a demonstrat faptul că bărbaţii care privesc mai des sânii femeilor trăiesc mai mult decât cei pentru care formele feminine nu prezintă un interes aparte.

19 sept. 2014, 15:53

Cu toate că de multe ori această activitate nu este pe placul femeilor, medicii susţ cu tărie că este extrem de bună pentru sănătate şi poate duce la creşterea speranţei de viaţă în rândul bărbaţilor, potrivit La Capitale.

Citeşte şi Beneficiile sărutului asupra sănătăţii

Astfel, cercetătorii au comparat sănătatea a 200 de pacienţi internaţi ambulatoriu. 100 dintre aceştia au fost instruiţi să privească sânii femeilor, iar restul să se abţină. Ulterior, s-a demonstrat că bărbaţii din grupul care privea bustul femeilor aveau tensiunea arterială şi pulsul mai lente, simţindu-se practic ca într-un moment de relaxare. Cercetările au demonstrat că doar zece minute de privit sânii unei femei bine dotate reduc la jumătate riscul ca aceştia să sufere un atac de cord.

Citeşte şi Cei mai SEXY SÂNI pe care îi poţi găsi pe INTERNET. Colecţie specială de busturi FOTO