Cercetătorii britanici au găsit motivul INCREDIBIL pentru care e bine să faci sex mai des

In afara placerii fizice pe care o resimti, cercetarile demonstreaza ca partidele de sex frecvente au niste beneficii incredibile asupra sanatatii si aspectului tau fizic.

28 nov. 2014, 08:56
Cercetătorii britanici au găsit motivul INCREDIBIL pentru care e bine să faci sex mai des

Dr. David Weeks, un psiholog britanic, a realizat un studiu care demonstreaza ca sexul regulat te face sa arati mult mai tanara. Potrivit cercetarilor sale, femeile (si barbatii) cu o viata sexuala activa arata cu 5 sau chiar 7 ani mai tineri decat varsta lor.

 

Iata alte 4 beneficii de frumusete pe care le poti obtine daca ai parte de distractie regulata in dormitor:

1. Elibereaza molecule antiinflamatorii

Cand faci sex, corpul secreta din plin molecule antiinflamatorii, precum oxitocina si beta endorfinele. Pe masura pe imbatranim, pielea noastra e tot mai putin elastica, asa ca apar ridurile. Dar o viata sexuala activa poate incetini acest proces.

2. Iti face pielea sa straluceasca

Sexul iti intareste sistemul imunitar si te face sa elimini toxinele prin pori, transpirand. In plus, accelerarea circulatiei sanguine iti dau o roseata si o stralucire naturala a pielii.

3. Previne pielea uscata

Un alt beneficiu de frumusete al sexului regulat e cresterea nivelului de estrigen, care intarzie uscarea si imbunatateste elasticitatea pielii.

4. Vindeca acneea

Persoanele care fac mai des sex dormn mai bine si cu toatele stim cat de important e somnul pentru o piele frumoasa. Cosurile apar mai des atunci cand oamenii sunt stresati sau nu dorm suficient. Si atunci cand faci sex si secreti molecule antiinflamatorii, iti vindeci inconstient acneea.