Cerere în căsătorie INEDITĂ pe Aeroportul Timişoara GALERIE FOTO

Moment emoţionant pe Aeroportul Internaţional Timişoara unde un tănăr a pus la cale cel mai important moment al vieţii lui. Şi-a aşteptat iubita cu o surpriză de proporţii: o cerere în căsătorie chiar la aerogară.

06 aug. 2015, 08:54

Cei doi indragostiti sunt din Oradea, iar fata, Melania, fusese plecata timp de o luna in America, iar miercuri a sosit in tara. Ea a venit din SUA, cu escala la Munchen, si nici prin cap nu i-a trecut ca urma sa aiba parte de o asemenea primire la coborarea din avion la Timisoara, scrie opiniatimisoarei.ro.

Iubitul ei Marcel a venit impreuna cu o gasca de prieteni si cu familia si cu totii s-au apucat de pregatiri. Au intins un covor alb la iesirea din aeroport catre parcare, au instalat un bufet de dulciuri si o pancarta pe care statea scris: „Melania, vrei sa fii sotia mea?”, alaturi de o fotografie cu ei doi.

Zona in care se gaseste macheta avionului lui Traian Vuia a fost impodobita cu baloane colorate in forma de inima si o multime de flori.

Citeşte şi Cel mai CĂUTAT CUPLU de pe Internet. Cum au fost surprinşi doi tineri în Turnul Eiffel FOTO

Si personalul aeroportului i-a sarit in ajutor lui Marcel si a avut grija ca Melania sa ajunga pana la iesire repede si, mai ales, fara sa banuiasca nimic.

Cand a ajuns in dreptul portii aerogarii, fata a inlemnit. Marcel s-a asezat in genunchi si i-a intins inelul de logodna in prezenta unui public numeros care a asteptat cu sufletul la gura raspunsul fetei. Uluita si coplesita de emotii, Melania a spus: „DA!”, iar toata lumea a izbucnit in urale si aplauze.

Povestea de dragoste a celor doi oradeni a inceput in urma cu 6 luni, iar Melania si Marcel sunt convinsi ca va dura o viata.

Citeşte şi Cea mai tare cerere în casatorie! Un arbitru şi-a cerut iubita pe teren VIDEO