George Copos şi Mihai Stoica au cerut regim SEMIDESCHIS. Judecătorii îi lasă să aştepte

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au amânat miercuri judecarea cererilor prin care fostul manager al echipei Steaua, Mihai Stoica şi George Copos, fost acţionar majoritar FC Rapid, solicită schimbarea regimului de detenţie. Cererile au fost amânate pentru 14 mai, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
30 apr. 2014, 08:03
George Copos şi Mihai Stoica au cerut regim SEMIDESCHIS. Judecătorii îi lasă să aştepte

În cazul lui Mihai Stoica, avocaţii acestuia au transmis instanţei că au reziliat contractul de reprezentare semnat cu fostul manager al echipei Steaua, astfel încât el trebuie să îşi angajeze alţi avocaţi.

Procesul lui George Copos a fost amânat deoarece la dosar nu a fost depusă decizia judecătorului delegat de la penitenciar.

Mihai Stoica şi George Copos sunt încarceraţi la Penitenciarul Rahova, având un regim de detenţie închis, ei fiind condamnaţi în dosarul transferurilor din fotbal.

Cei doi solicită Judecătoriei Sectorului 5 schimbarea regimului de detenţie.

Un alt condamnat din dosarul transferurilor, Gheorghe Popescu, a depus şi el recent în instanţă o cerere de schimbare a regimului de detenţie, însă şi-a retras acţiunea.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis pe 4 martie condamnarea la închisoare cu executare a celor opt inculpaţi din dosarul transferurilor din fotbal.

George Copos, fostul acţionar majoritar al FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua – la 3 ani şi 6 luni de detenţie, Cristian Borcea, fost acţionar la FC Dinamo – 6 ani şi 4 luni, Ioan Becali – 6 ani şi 4 luni, Victor Becali – 4 ani şi 8 luni.

De asemenea, Jean Pădureanu, fost preşedintele al Clubului Gloria Bistriţa, a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare în acelaşi dosar, Gheorghe Popescu – la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare, iar Gheorghe Neţoiu – la 3 ani şi 4 luni de detenţie cu executare.