Certificatul de deces al lui Tupac, scos la licitaţie. Peste 1.100 de obiecte care au aparţinut unor celebrităţi vor fi vândute

Versuri scrise de mână de Bob Dylan și Michael Jackson și certificatul original de deces al rapper-ului Tupac Shakur sunt doar câteva dintre cele peste 1.100 de obiecte care au aparținut unor celebrități care vor fi vândute în cadrul unei licitații online, relatează Reuters.

23 nov. 2017, 06:19
Certificatul de deces al lui Tupac, scos la licitaţie. Peste 1.100 de obiecte care au aparţinut unor celebrităţi vor fi vândute

„Credem că este foarte important din cauza misterului care înconjoară moartea sa”, a declarat Peter Siegel, președinte al casei de licitații Gotta Have Rock and Roll, despre certificatul de deces al lui Tupac Shakur din 1986.

„Știți cine l-a omorât… așa că noi credem că ar putea fi vândut cu mulți bani”, a adăugat el.

Potrivit Agerpres, mai multe zeci de scrisori pe care Shakur le-a scris în închisoare unui prieten sunt de asemenea scoase la licitație.

Versurile scrise de mână scoase la licitație sunt pentru hiturile „Like A Rolling Stone”, lansat de Bob Dylan prima dată în anii ’60, și pentru „Billie Jean” al lui Michael Jackson, din 1982.

Din același lot scos la licitație face parte și un craniu uman semnat de artistul suprarealist Salvador Dali.

Prețurile estimate ale obiectelor variază între câteva sute de dolari și câteva zeci de mii. Licitația va dura până la 1 decembrie.