Cezar Preda: Cred că Dragnea va demisiona, într-o perioadă foarte scurtă

Deputatul PNL de Dâmbovița Cezar Preda a declarat, joi, într-o conferință de presă, la Târgoviște, că, în opinia sa, într-o perioadă foarte scurtă, Liviu Dragnea va demisiona de la șefia Camerei Deputaților.

RomaniaTV.net
30 nov. 2017, 14:39
Cezar Preda: Cred că Dragnea va demisiona, într-o perioadă foarte scurtă

”Cred că drumul domnului Dragnea este închis. Nu va dura, cred, decât o perioadă foarte scurtă până va demisiona. Zbaterile astea cu cererea la comisie (Comisia parlamentară de control a activității SRI, n.r.) a demiterii unui general de carieră (generalul Dumitru Dumbravă, n.r.), chestia cu microfonul la ministrul de Interne sunt paleative pe lângă ce înseamnă drumul politic al domnului Dragnea, al treilea om în stat”, a spus deputatul Cezar Preda, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Avocatul lui Liviu Dragnea, despre respingerea contestaţiei pe sechestru: O decizie parţial nelegală

Parlamentarul nu a dat mai multe explicații, subliniind doar că Liviu Dragnea ”și-a fixat” doi adversari: generalul SRI Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi.

”În România, vinovatul de serviciu pentru domnul Dragnea purta un nume, purta de fapt două nume: primul era generalul Coldea, care a plecat, al doilea era doamna Laura Codruța Kovesi, șeful DNA. El și-a fixat acești doi adversari, pentru că i-au creat probleme, spunea domnia sa, și aici mă refer la doamna Kovesi, nu la domnul general, în privința legalității actelor, până la urmă, pe care domnul Dragnea le-ar fi comis. Dar iată că a venit OLAF-ul, care nu mai are nicio legătură cu doamna Kovesi, și a spus clar că domnul Dragnea a deturnat fonduri europene. Iată că vine Departamentul de Stat al SUA și spune să nu facem niciun pas înapoi în lupta împotriva corupției, interpretarea mea politică fiind că domnul Dragnea și domnul Tăriceanu doresc modificarea legilor justiției pentru a-și rezolva problemele personale”, a precizat deputatul PNL Cezar Preda.

Citeşte şi Ludovic Orban: Deputatul Dragnea şi senatorul Tăriceanu au făcut o uzurpare de calitate