CFR Cluj – Astra 1-1 în etapa a 4-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL şi GOLURILE VIDEO

CFR Cluj a remizat, duminică, pe teren propriu, 1-1 cu Astra, într-un meci din etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1.

08 apr. 2018, 19:33
CFR Cluj – Astra 1-1 în etapa a 4-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL şi GOLURILE VIDEO

Astra a încurcat-o pe CFR Cluj în lupta pentru titlu în Liga 1. Gigi Mulțescu, aflat la primul meci pe banca giurgiuvenilor, a trimis în teren o formulă defensivă, care i-a încurcat vizibil pe ardeleni.

CFR Cluj a suferit până în minutul 53 al meciului cu Astra. Gigi Mulţescu, noul antrenor al giurgiuvenilor, a început jocul întro formulă defensivă. Asta i-a încurcat pe ardeleni. Golul descătuşării a venit după o centrare excelentă a vârfului Ţucudean, 26 de ani. Vinicius, rămas în atac după o fază fixă eşuată, s-a înălţat dintre 3 apărători adverşi şi a reluat imparabil cu capul.

Egalarea a venit nesperat pentru fosta campioană a României. Un corner din partea dreaptă executat lung l-a găsit pe polonezul Polckac. Acesta s-a înălțat dintr-un marcaj visător și a dat peste cap calculele în lupta pentru titlu.  Astra a rezistat până la final, în ciuda faptului că a rămas în 10 în prelungirile partidei, după eliminarea lui Radunovic.

CFR CLUJ – ASTRA 1-1 (0-0)

Au marcat: VINICIUS 54 / POLCZAK 81

GOLURILE VIDEO AICI

CFR CLUJ: CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, K. Boli, Camora – Hoban (84 Costache), Djokovic (46 Omrani) – Deac, Culio, Al. Ioniţă (86 Mailat) – Ţucudean.

ASTRA: Iliev – Belu, Polczak, Erico, Radunovic – Mrzljak (46 R. Moise), Dandea – Balaure, Seto, Al. Stan (87 Bejan) – Abang (53 L. Buş).