CFR CLUJ STEAUA. Scandal MONSTRU înainte de CFR – STEAUA. Gigi Becali A IZBUCNIT

CFR CLUJ STEAUA. Gigi Becali a prefațat partida CFR CLUJ - STEAUA, derby-ul etapei a 11-a din Liga 1, și nu a ezitat să atace viitoarea adversară pentru deciziile primite din partea arbitrilor în acest campionat. Digi Sport şi Dolce Sport transmit în direct, joi, de la ora 21:00, meciul CFR CLUJ STEAUA.

20 sept. 2017, 10:18
CFR CLUJ STEAUA. Scandal MONSTRU înainte de CFR – STEAUA. Gigi Becali A IZBUCNIT

CFR CLUJ STEAUA. Gigi Becali crede că Steaua se va impune în meciul cu CFR Cluj. „Va fi un meci greu, pentru că CFR e o echipă destul de valoroasă. Totuși, noi suntem mai valoroși decât ei. Cred că vom câștiga.  Poate să le dea arbitrul și două penalty-uri, noi le dăm trei goluri. Dar nu e de glumit. Primești un penalty, primești altul, dar tu primești la fiecare meci penalty când nu poți să marchezi altfel? Nu e în regulă, nu se poate. Numai în favoarea lor? Fac vrăji, fac magie? Îi vrăjesc pe arbitri cu magie! Trebuie să aducem tămâia, să anulăm magia. Prin Hristos și rugăciune nu cred că va mai fi posibilă magia lor. Dacă au echipă bună, de ce mai fac vrăji? Eu, de exemplu, nu fac vrăji.  Cred că cei de acolo au legăturile acelea vechi. Nu vreau să vorbesc cu păcat, dar cum să fie totul doar în favoarea lor, cum e posibil așa ceva?  Va fi cea mai bună echipă pe teren. Normal că Budescu va fi pe teren, din moment ce e cel mai bun. Florinel Coman nu este 100% refăcut, iar pe Tănase nu ai cum să-l scoți din echipă, e prea bun”, a Gigi Becali înainte de CFR CLUJ STEAUA.

CFR CLUJ STEAUA. „Nu vreau să supăr pe nimeni. La ora asta, nu am nicio problemă cu nimeni. Doar CFR e contracandidată la titlu. Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, dacă mai este și ajutat de arbitri e foarte greu să te lupți cu el. Dinamo nu cred că are șanse la titlu. Craiova e periculoasă, dar nu cred că are maturitatea necesară pentru a se lupta la titlu.  Repet, nu mă interesează Dinamo. Are Miriuță obiectiv titlul? Bine, să mai stea o tură”, a mai declarat Gigi Becali.

CFR CLUJ STEAUA. Mihai Stoica a lansat şi el la conferința de presă de miercuri atacuri la adresa arbitrilor care au fost la centru în meciurile lui CFR Cluj și îi acuză că au avantajat echipa din Gruia, care este liderul la zi în Liga 1, cu un avans de patru puncte față de Steaua: „Nu știu pentru ce să fiu mai îngrijorat: pentru faptul că suntem dezavantajați la arbitraje sau că o contracandidată este avantajată. Când primești cinci penalty-uri la 0-0, din care două clar dictate eronat… Ne interesează pe noi că primim penalty la 4-0 cu Mediaș? Mulți arbitri au părut că abia așteapta să acorde penalty-uri pentru CFR. Nu aș vrea să câștigăm cu greșeală de arbitraj. E penibil să câștigi cu o greșeală de arbitraj. Ei așa au fost învățați să câștige în istoria clubului, cu penalty-uri în minutul 90+3”.

CFR CLUJ STEAUA. Digi Sport şi Dolce Sport transmit în direct, joi, de la ora 21:00, meciul CFR CLUJ STEAUA.