Charlie Sheen vrea să ajungă vicepreşedinte la Casa Albă VIDEO

Charlie Sheen, cunoscut în egală măsură pentru rolurile sale din filme de comedie, dar şi pentru scandalurile în care a fost implicat, vrea să devină vicepreşedinte al Statelor Unite.

01 sept. 2015, 20:58
Charlie Sheen vrea să ajungă vicepreşedinte la Casa Albă VIDEO

Pare un scenariu demn de Hollywood, dar vedeta chiar speră că Donald Trump, candidatul republican la preşedinţie, îl va selecta drept coechipier. Trump nu a comentat, deocamdată, potrivit România TV.

Controversatul actor Charlie Sheen, cunoscut pentru rolul său din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”, dar și pentru problemele sale cu drogurile, alcoolul și ieșirile violente, vrea acum să ajungă la Casă Albă în postură de vicepreședinte al lui Donald Trump.

Totul a pornit de la actorul Owen Wilson care i-a comparat, în glumă, pe cei doi și a spus că ambii au o sinceritate șocantă. Sheen se pare că a luat totul în serios şi a scris pe Twitter că, dacă republicanul este de acord, i-ar deveni vicepreşedinte imediat.

Propunerea este surprinzătoare, cu atât mai mult cu cât Sheen l-a numit „idiot pe Donald Trump în urmă cu cinci săptămâni.

Probabil că actorului i-a plăcut să joace rolul de preşedinte în comedia „Machete Kills” mai mult decât a mărturisit. De altfel, nu este prima dată când Sheen cochetează cu politica. Rămâne de văzut ce părere va avea Donald Trump despre această ofertă.