Chef Cătălin Scărlătescu s-a distrat în club până când a adormit pe bar VIDEO

Dur în bucătărie, Chef Cătălin Scărlătescu este mare crai şi pus mereu pe petreceri în club. Şi ştie reţeta perfectă pentru o noapte de distracţie: agăţatul fetelor, cu paharul în mână! Răpus însă de licorile bahice, Scărlătescu a adormit pe bar.

22 aug. 2016, 07:55
Chef Cătălin Scărlătescu s-a distrat în club până când a adormit pe bar VIDEO

În club, temutul chef Cătălin Scărlătescu se simte ca în rai, mai ales că domnişoarele îi dau tot timpul târcoale. Cum situaţia lui amoroasă e tot timpul incertă, Scărlătescu s-a bucurat de petrecăreţe dar şi de paharele lor. Simţindu-se parcă la fel ca la emisiunile în care gustă din mâncărurile concurenţilor, Cheful a smuls paharul din mâna unei blonde, a testat preparatul apoi a trecut în paşi de dans la următoarea concurentă.

Cam aşa i s-au legat reţetele până spre miezul nopţii… când a adormit direct pe barul clubului. Fără să pară deranjat de zgomotul boxelor , Scărlătescu intră în lumea viselor chiar şi în poziţie verticală.

După ce trage un pui de somn, bucătarul bâjbâie apoi precum somnambulii prin parcarea clubului, evitând însă coloana de taxiuri. Are şi motive întemeiate. Scandalul din trecut cu un taximetrist.

Citeşte şi Cătălin Scărlătescu, la un pas de MOARTE. A intrat în ŞOC din cauza unui CONDIMENT