CHEFI LA CUŢITE, ediţie „cu de toate”. O reîntâlnire emoţionantă i-a adus lacrimi în ochi lui Cătălin Scărlătescu

A fost o ediție „cu de toate”! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost la un pas de a distruge bucătăria „Chefi la Cuțite”și au făcut tot ce au putut pentru a-i încurca pe ceilalți concurenți. Am aflat povestea unui paparazzo care își câștiga pâinea din urmărirea Prințesei Diana. Cireașa de pe tort a fost apariția surpriză a „mamei Veta”, mătușa lui Cătălin Scărlătescu.

04 dec. 2018, 08:01
CHEFI LA CUŢITE, ediţie „cu de toate”. O reîntâlnire emoţionantă i-a adus lacrimi în ochi lui Cătălin Scărlătescu

Ediția de luni a fost deschisă de Sorin. El are 24 de ani și este un bucătar din Ciolpani. A venit la „Chefi la cuțite” cu gânduri mari : „Nici nu mă gândesc să nu câștig. Am venit aici să fac ravagii.”

Pentru confruntarea cu chefii, Sorin a pregătit o salată de baby caracatiță, un preparat asiatic, mâncarea preferată a concurentului. Rețeta este creație proprie, în „co-producție” cu un prieten de-al lui, tot bucătar.

Citeşte şi CHEFI LA CUTITE 3 DECEMBRIE 2018 LIVE VIDEO A1: Penultima amuletă oferă imunitate totală

Începe bătaia pentru penultima amuletă la „Chefi la cuțite”! În acest moment, clasamentul îi are ca fruntași pe chefii Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, ce se află la egalitate cu câte patru avantaje câștigate.

Bonusul cu numărul 11 se numește „imunitatea totală”. Este primul bonus de acest fel pentru care se joacă în noul sezon. amuleta poate oferi imunitate totală unui concurent din echipa chefului care o câștigă, la oricare dintre probele individuale. Acel concurent nu gătește, este exclus din proba respectivă.

Plăcintele sunt gata! Câteva clipe au fost suficiente pentru ca Bogdan Piele, invitatului special la jurizare, să recunoască preparatul pregătit de chef Dumitrescu.

Juratul a decis! Amuleta cu numărul 11, ce a repus în joc un avantaj extrem de valoros, imunitatea totală pentru un concurent pe parcursul unei probe, a fost câștigată de chef Cătălin Scărlătescu.

Rodica Bârlea a mai stat în fața celor trei chefi. Încă de mică, spune că a avut două mari pasiuni: gătitul și motociclismul. Dacă va câștiga sezonul 8 al show-ului „Chefi la Cuțite”, ea spune că își va cumpăra o motocicletă.

De data asta, a pregătit batistuțe din foietaj cu nucă, bezea și unt. A privit cu sufletul la gură reacțiile chefilor.

Ioana vă pare cunoscută? În urmă cu ceva ani, era nelipsită din emisiunile și presa de tabloid. „Am fost 17 ani ziaristă. La un moment dat, am decis să schimb macazul. Probabil lumea mă cunoaște de pe vremea când intram, fără nicio problemă, în tot felul de scandaluri.”

Preparatul cu care Ioana Popescu s-a prezentat în fața celor trei chefi este omleta cu de toate!

O poveste înduioșătoare! Marian Rusu este bucătar la o cantină studențească din Iași. Concurentul susține că gătește în fiecare zi pentru o mie de oameni. Cei care i-au insuflat dragostea pentru gătit au fost bunicii.

„De-a lungul vieții mele, am fost foarte atașat de bunicii mei. Credeam că bunicul și bunica sunt nemuritori. Cel mai greu moment al meu a fost când eram în clasa a șasea. A venit cineva în timpul orei de engleză și mi-a spus că bunicul meu nu mai este”, a povestit Marian.

Muzică și voie bună la Chefi la Cuțite! Cristina Scurtu le-a cântat lui Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Oare cum se va descurca în fața chefilor? Tânără, frumoasă, delicată, nu pare că stă pre mult în bucătărie. Priceperea ei este evidentă din ușurința cu care nu îi lasă pe băieți să o deranjeze din treabă. Mai mult, a și cântat în timp ce pregătea pieptul de pui în sos cremos cu ciuperci și usturoi.