CHEFI LA CUTITE 2017 14 noiembrie: Oamenii casei regale vin la masa degustării

Publicat: Marţi, 14 Noiembrie 2017 17:26 // Actualizat: Marţi, 14 Noiembrie 2017 17:26 // Sursa: romaniatv.net

CHEFI LA CUTITE 2017 14 noiembrie: Presiunea competiției și probele din etapele anterioare au strâns rândurile în bucătăria ,,Chefi la cuțite”, iar confruntarea de astăzi aduce o altă provocare culinară. Farfuriile pregătite de cele trei echipe trebuie să respecte un standard foarte înalt, deoarece la masa degustării se vor afla oameni cu papile gustative extrem de exigente. Furnizorii casei regale vor stabili în seara aceasta, de la ora 20:00 pe Antena 1, ce culoare își va adjudeca cea de-a șase probă pe echipe și cine va trece prin tensiunea ulterioară a duelului.

CHEFI LA CUTITE 2017 14 noiembrie: Proba devine cu atât mai grea, cu cât preparatele finale vor respecta conceptul de fine dining, în care creativitatea, ingredientele rafinate și gustul trebuie să stea la baza farfuriilor. ,,Vorbim despre tradiție, eleganță, noblețe", ,,suntem conștienți că trebuie să ne ridicăm la un nivel foarte înalt", mărturisesc cei trei chefi. Echipele se vor confrunta în tehnică și imaginație, iar meniul va trebui să includă combinații unice, executate extrem de bine.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu nu scapă nici astăzi de extragerea la sorți, iar biletul câștigător naște adevărate superstiții la bancurile de lucru. Conducătorul ,,portocalei mecanice", rămas doar în trei bucătari, a pierdut fiecare probă în care a fost nevoit să aleagă ingredientele pentru fiecare echipă, de aceea speră ca în seara aceasta mesajul de pe biletul său să nu fie,,tu alegi!". Mai încrezători pășesc cei din echipa verde, ce sunt într-o formula completă, cu șase bucătari rămași în luptă: ,,tragerea la sorți nu ne avantajează absolut deloc, dar simt că astăzi voi câștiga", mărturisește chef Sorin. Chef Scărlătescu se bazează și el pe superstiții, dar pe cele care îi aduc noroc, iar ,,elefantul alb pe care l-a visat aseară" îi oferă indicii că nu va mai pierde niciun coechipier. Ce culoare va fi învingătoare la finalul serii, dar și care dintre concurenți va ceda presiunii în apropierea ultimelor confruntări, telespectatorii Antena 1 vor vedea în această seară, de la ora 20:00.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Chefi la Cuţite chefi la cutite 2017 CHEFI LA CUTITE 2017 14 noiembrie
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6605
RON
26 Sep
noapte 4 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H