CHEFI LA CUŢITE 2017, concurent surpriză. Eroul român de la Londra intră în concurs

CHEFI LA CUŢITE 2017. Florin Morariu este de meserie brutar, însă o descriere succintă a istoriei sale îl plasează în mijlocul unuia dintre cele mai înfricoşătoare momente prin care au trecut locuitorii Londrei în ultima perioadă. În timpul atacului din seara de 3 iunie, românul a adăpostit oameni care se aflau în pericol în brutăria în care lucra şi a ripostat împotriva teroriştilor, pornind pe urmele lor.

26 sept. 2017, 12:18
CHEFI LA CUŢITE 2017, concurent surpriză. Eroul român de la Londra intră în concurs

CHEFI LA CUŢITE 2017. Recunoscut de autorităţile britanice ca fiind un adevărat erou şi ridicat la rang de onoare de către primăria oraşului Iaşi, Florin Morariu revine în atenţia marilor ecrane. Sezonul 4 al emisiunii ,,Chefi la cuţite” îl aduce în platou în faţa celor trei juraţi, şi îl supune la un test al tensiunii şi al inventivităţii.

Bancul de lucru îi provoacă nerăbdare, dar cu un tact uşor ireal, tratează prima probă a acestui concurs cu încredere şi singuranţă. După ce timpul alocat pregătirii se scurge, împinge preparatul pe celebra bandă a suspinelor, care e cunoscută să intensifice orice emoţie. Chefii privesc derularea ei şi fac presupuneri despre ce se află sub capac, fără a se gândi la povestea ce se află în spatele personajului misterios, scrie a1.ro.

CHEFI LA CUŢITE 2017. Cu un preparat ușor, Florin Morariu a demonstrat că gustul mâncării nu trebuie neapărat să fie transpus într-o farfurie exotică, dificil de gătit. Pui cu ciuperci și smântână, cu asta i-a cucerit pe cei trei chefi care au fost la fel de impresionați de simplitatea gustului ca de istoria din spatele concurentului. Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au fost cu adevărat încântați să îl cunoască și au avut ocazia să îl felicite atât pentru curajul dovedit într-o situație limită, cât și pentru modul în care a reinterpretat o mâncare tradițională, în stil moldovenesc.

CHEFI LA CUŢITE 2017. Ieșeanul în vârsta de 32 de ani relatează și acum despre adrenalina care l-a cuprins în acea seară teribilă și l-a făcut să îi înfrunte pe teroriști fără a se gândi de două ori. Umil, cu un spirit al corectitudinii extrem de dezvoltat și o latură umană pe care ai vrea să o întâlnești mai des în orice om din jur, eroul-român își stăpânește cu greu emoțiile, mai ales când este întrebat despre nefericitul eveniment. Efectele atacului le-a resimțit o perioadă îndelungată și a apelat la ședinte de psihoterapie pentru a se reechilibra și a reveni la normalul cotidian.