CHEFI LA CUTITE 2017: Eliminare-surpriză luni seară

CHEFI LA CUTITE 2017: Marius Vlad Georgescu a fost eliminat luni seară, 30 octombrie, de la Chefi la cuțite.

31 oct. 2017, 05:40
CHEFI LA CUTITE 2017: Eliminare-surpriză luni seară

CHEFI LA CUTITE 2017: În bucătăria „Chefi la cuțite” s-a dus o bătălia cruntă, mai ales după proba duelului! Supa cremă le-a dat tuturor bătăi de cap!

Concurenții au extras un bilet pe care scria numele unei legume cu care au fost nevoiți să prepare o supă cremă gustoasă și aspectuasă.

Nu toți bucătarii au avut norocul de partea lor! Unii au reușit să dea savoare farfuriei, în timp ce alții doar au încercat să iasă cu bine din probă.

La final a urmat, inevitabil, jurizarea preparatelor și decizia finală!

Mirel a gătit cea mai bună supă din această ediție și a făcut show de zile mari când a primit verdictul că merge mai departe în concurs!


CHEFI LA CUTITE 2017: „Ooof, Mariuse! Imi pare rau ca nu ai fost ,,pe frecventa” in seara asta! Sper ca esti mandru de tot ce ai trait alaturi de noi, chiar daca a fost de scurta durata, dar a fost.

Ma voi mandri cu tine de fiecare data cand va veni vorba despre un amator pasionat de gatit care si-a reinventat viata cu ajutorul bucatariei.

Esti un exemplu pentru multi si, din pacate, asa a trebuit sa fie! Bafta, Marius, in tot ce vei face din acest moment incolo!”, a spus Chef Florin Dumitrescu.

În replică, Marius Vlad Georgescu i-a zis: „Chef Florin, sper sa nu-ti para rau mai mult decat bine ca am facut parte din echipa ta! Si sa fii convins ca ceea ce am trait acolo cu voi, cu echipa si cu toti oamenii depaseste mandria si atinge extazul unei experiente unice si de neuitat. Si eu sunt mandru ca am facut si inca fac parte din echipa ta. Multumesc pentru tot ce ai vazut in mine si multumesc pentru toate cuvintele tale. Bafta Chef in continuare! Multumesc! Din suflet!”.