CHEFI LA CUTITE 2018. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre sezonul 6. Ce se întâmplă cu show-ul CHEFI LA CUTITE

CHEFI LA CUTITE 2018. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor împărți, luni, ultimele cuțite din sezonul 6, iar ediția va continua cu prima probă dintr-o etapă eliminatorie crucială, Bootcamp, ce provoacă bucătarii calificați să își depășească limitele culinare pentru a ajunge într-una din echipele finale ale chefilor.

10 dec. 2018, 14:39
CHEFI LA CUTITE 2018. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre sezonul 6. Ce se întâmplă cu show-ul CHEFI LA CUTITE

CHEFI LA CUTITE 2018. Doar trei probe îi despart pe cei mai talentați bucătari de experiența în tunici colorate din bucătăria „Chefi la cuțite”, iar luni, prima probă difuzată pe Antena 1 va restabili rândurile la bancul de lucru. Astfel, cei 120 de concurenți ce au impresionat în audițiile pe nevăzute și au primit un cuțit din partea chefilor au acum ocazia să demonstreze că pot găti excepțional. „Este foarte important gustul. În battle-uri noi nu avem voie să degustăm sau să gătim, așa că ne bazăm foarte mult pe ei. De asemenea, în Bootcamp urmărim și care este relația concurentului cu vecinii, să vedem dacă lucrează împreună, dacă ajută sau nu”, a spus chef Sorin Bontea.

CHEFI LA CUŢITE 2018. Florin Dumitrescu a dat CUŢITUL DE AUR. Poveşti puternice de viaţă şi mesaje din alte lumi

CHEFI LA CUTITE 2018. Ovidiu Malișevschi a refuzat cuțitul de aur oferit de Sorin Bontea, ce i-ar fi garantat un pașaport de trecere direct către echipa sa: „Deși sunt conștient că mai sunt trei probe în care pot fi eliminat… îmi asum riscul. Dacă voi pleca acasă acum, înseamnă că nu meritam să trec mai departe!”.

CHEFI LA CUTITE 2018. Alegerea unui concurent într-o anumită echipă nu îi oferă garanția că va lupta alături de același chef pe tot parcursul emisiunii. „Chiar dacă nu v-ați dorit să faceți parte din echipa mea, eu vă pot lua de la ei, de la colegii mei”, afirmă Sorin Bontea. Câștigător al ultimului sezon CHEFI LA CUTITE, Florin Dumitrescu intră cu forțe proaspete într-o nouă aventură culinară: „Sunt curios ce slogan vom avea anul acesta și ce culoare vom îmbrățișa. Aș vrea ca fiecare dintre bucătarii mei să își dorească să câștige finala”. Și pentru Cătălin Scărlătescu sezonul cu numărul 6 va începe cu multă energie, chiar el mărturisind că norocul va fi de data aceasta de partea sa: „Asta e momentul crucial în care îți alegi războinici. Eu în sezonul 6 nu mai vreau concurenți, vreau războinici. Lupta a început deja”.

CHEFI LA CUTITE 2018. Prima probă de Bootcamp din sezonul 6 va fi difuzată în cea de-a doua parte a ediției de luni, ce începe de la 20:00, pe Antena 1, urmând ca la finalul serii telespectatorii să afle care sunt bucătarii ce vor continua să lupte în celălalte două probe eliminatorii de la CHEFI LA CUTITE 2018.