Chefi la cuţite 2018, care sunt noutăţile noului sezon: 2000 de concurenţi se bat pentru un loc în bucătărie

Emisiunea culinară "Chefi la cuţite" revine pe Antena 1 din 9 aprilie cu cel de-al cincilea sezon, luni şi marţi de la ora 20.00.

28 mart. 2018, 07:07
Chefi la cuţite 2018, care sunt noutăţile noului sezon: 2000 de concurenţi se bat pentru un loc în bucătărie

La masa juraţilor vor fi chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. Preselecţiile din acest an au strâns peste 2.000 de pasionaţi de gătit, profesionişti din domeniu sau concurenţi a căror meserie nu are niciun punct comun cu gastronomia, însă doar 230 dintre aceştia vor avea o şansă să demonstreze că merită să facă parte din echipele chefilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu.

Bucătari din India, Congo, sau Indonezia vor fi nevoiţi să îşi etaleze preparatele, cu obiectivul de a obţine cuţitul mult râvnit şi a face parte din echipa unuia dintre chefi. 

Competiţia culinară se va înteţi şi la masa juraţilor, deoarece clasamentul de egalitate al chefilor a fost destabilizat de ultima finală, câştigat de Sorin Bontea. În acest moment, chef Sorin a câştigat două sezoane, fiind cu un titlu în faţa colegilor săi de jurizare, care şi-au adjudecat fiecare câte o finală.

„Concurenţii? Sunt cei mai buni de până acum. Am încredere că voi avea cea mai de succes echipă. Şi evident, că voi câştiga iar!”, afirmă chef Bontea.

În cel de-al patrulea sezon al emisiunii, Andrei Olteanu, din echipa verde a lui chef Sorin Bontea, a fost declarat câştigător şi a primit premiul de 30.000 de euro.