CHEFI LA CUŢITE live video: Bucătarii se întrec într-un nou show culinar. Câştigătorul va primi 30 de mii de euro

CHEFI LA CUŢITE: Bucătari profesionişti şi amatori se întrec începând de luni într-un nou show culinar la Antena 1. Din juriu vor face parte Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Noutatea show-ului constă în faptul că preparatele vor fi degustate fără ca bucătarul să fie în faţa juriului. Câştigătorul va pleca acasă cu suma de 30 de mii de euro.

07 mart. 2016, 15:39
CHEFI LA CUŢITE live video: Bucătarii se întrec într-un nou show culinar. Câştigătorul va primi 30 de mii de euro

CHEFI LA CUŢITE: În prima ediţie printre concurenţii care se vor confrunta se numără un bucătar de origine chineză,  unul italian, un român care gătește de 15 ani în Germania, o fostă asistentă TV dar şi o simpatică gospodină de la malul mării.

Concureţii  va încerca să pună în farfurie preparate cât mai reprezentative pentru a câştiga votul juraţilor.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor trebui să jurizeze preparatele fără să ştie cine se află în spatele acestora.

„Sunt convins că vom vedea o tipă tatuată din cap până în picioare”, va spune Cătălin Scărlătescu, fără să știe că în spatele ușilor se află un tânăr bucătar, în vreme ce chef Dumitrescu va paria că are de-a face cu un amator, deși farfuria jurizată era gătită de un bucătar profesionst. „Vedem de toate în această emisiune”, spune Florin Dumitrescu, potrivit observator.ro.

„Plângem, râdem, glumim, ne distrăm, plângem, ne mai certăm. Este foarte frumos ca format, iar entuziasmul de pe platoul de filmare cred că o să depășească și sticla. Este un format de care aveam nevoie noi trei, ca echipă, cum vă spuneam parcă a fost conceput special pentru noi.”

CHEFI LA CUŢITE: Chef Sorin Bontea adăugă și el: „Această degustare pe nevăzute se extinde și la alte etape ale concursului, nu doar la cea de preselecții, astfel că la un moment dat tu, ca chef, te poți trezi în situația în care elimini pe cineva din propria ta echipă, fără să știi: pe scurt, în etapa în care ne vom întrece efectiv, echipele care pierd proba intră la duel și se apucă să gătească, iar noi, chefii, gustăm din aceste farfurii fără să știm ce concurent le-a gătit. Astfel poți să dai afara pe cineva de la tine din echipă. Fără să știi. Și cu siguranță se va ajunge la asta. E un format foarte bun, cu mult, mult gătit.”

La rândul lui, cucerit de pasiunea cu care gătesc oamenii care vin în concurs, chef Cătălin Scărlătescu mărturisește: „Este o emisiune despre mâncare, veți vedea multă mâncare, dăm rețete, invățăm lumea să gătească. Iar noi trei vom fi aceiași băieți de treabă, aceiași bucătari implicați.”

Arome îmbietoare, farfurii spectaculoase, preparate exotice și combinații neașteptate de ingrediente, toate se vor regăsi în platingurile primei ediții, condimentate cu povești de viață impresionante.

Povestea unui tânăr de 25 de ani, care muncește ca bucătar, îi va emoţiona pe  jurați.  Abandonat la numai 1 an într-un centru de plasament, pentru că mama nu avea posibilitatea să îl crească, acesta a crescut și cu forțele proprii a decis să își facă un drum în viață, bucătăria fiind cea care l-a motivat.

La rândul lui, un alt concurent, un român stabilit de ani buni în Germania și întors acasă special pentru această emisiune.

Citeşte şi IADUL BUCATARILOR dispare din grila Antenei 1