CHEFI LA CUTITE. Scandal între Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu

CHEFI LA CUTITE. Odată echipele formate, CHEFI LA CUTITE intră în etapa confruntărilor. Cea mai aprigă și plină de suspans, cea mai explozivă și presărată cu momente tensionate, această etapă care debutează de luni, 17 octombrie, de la 20:30.

17 oct. 2016, 16:18
CHEFI LA CUTITE. Scandal între Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu

UPDATE: Cele trei echipe trebuie să gătească un meniu pentru sportivi și campioni, iar finalul ediției de azi va mai aduce o eliminare, asta după ce Petru Scalețchi, bucătarul de la Chișinău care gătește pentru ambasadori, a avut la duel cea mai slabă farfurie și a fost eliminat.

Supărat și nemulțumit că a pierdut un om bun din echipă, chef Scărlătescu l-a încurajat totuși pe acesta și i-a spus să nu uite că va face mereu parte din echipa neagră.


CHEFI LA CUTITE. Este momentul în care fiecare dintre cei trei își pune în aplicare strategia cu care a intrat în minte încă de la primele degustări, când se formează alianțe, se leagă prietenii, se țes intrigi, se râde de bucurie când un concurent e salvat și curg lacrimi amare când se greșește.

CHEFI LA CUTITE 2016. Ei sunt concurenţii celor trei echipe din acest sezon

CHEFI LA CUTITE. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au acum echipele formate și fiecare dintre ei are un plan prin care speră să își ducă cât mai mulți oameni în finalas de la CHEFI LA CUTITE. Prima confruntare din acest sezon reușește să nască un scandal monstru între chefi. „Scărlătescule, nu ai ce să cauți aici!”, va striga dezlănțuit Dumitrescu, enervat la culme. „Nu joci corect”, va puncta cu nervii întinși la maximum și Bontea.

CHEFI LA CUTITE. Ce anume îi deranjează atât de tare pe cei doi și de ce Scărlătescu se va apăra spunând că Dumitrescu și Bontea s-au aliat împotriva lui, poţi afla luni, la CHEFI LA CUTITE.

CHEFI LA CUŢITE 2016: Încep probele eliminatorii, dintre ei se alege câştigătorul sezonului

CHEFI LA CUTITE. Prima confruntare aduce și prima temă în bucătărie: echipele roșie, gri și neagră trebuie să gătească un preparat tradițional românesc reinterpretat. Jurizarea va aduce cu sine, conform formatului, și un duel, care se termină prin eliminări. Cine intră la duel, ce farfurii aproape că îi scot din minți pe cei trei chefi, dar și care îi vor face să se simtă mândri, cine pleacă acasă și ce intrigi prind contur între echipe rămâne de văzut luni la CHEFI LA CUTITE.