Cheloo de la Paraziţii, plasat sub control judiciar în dosarul de trafic de droguri

Solistul trupei Paraziţii, Cătălin Ştefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, va fi cercetat în libertate sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de procurorii DIICOT de consum de droguri, potrivit România TV. Acesta a fost ridicat, miercuri, de mascaţi şi dus la audieri la DIICOT Ploieşti într-un dosar de trafic de droguri.

30 mart. 2016, 19:16
Cheloo de la Paraziţii, plasat sub control judiciar în dosarul de trafic de droguri

Cântărețul de muzică hip-hop Cheloo a fost ridicat, miercuri, de procurori și dus la sediul DIICOT din Ploiești pentru audieri, după ce în locuința sa din Breaza au fost găsite mai multe grame de cannabis. După audiere, Cheloo a fost lăsat să plece acasă, însă procurorii au decis ca el să fie cercetat sub control judiciar.

Alte șase persoane implicate în acest dosar au fost reținute de DIICOT.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiești împreună cu ofițeri de poliție din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița au efectuat, miercuri, 10 percheziții domiciliare pe raza municipiului București și a județelor Prahova și Ialomița, în cadrul unei acțiuni vizând săvârșirea de către opt persoane a infracțiunilor de trafic de droguri de risc (cannabis) și deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

Procurorii susțin că, începând cu anul 2015, suspecții s-au aprovizionat cu droguri de risc (cannabis) de la dealeri din municipiul București, iar ulterior le-au comercializat sau oferit cu titlu gratuit consumatorilor de pe raza orașului Breaza și a localităților limitrofe.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare au fost găsite diverse cantități de materie vegetală cu aspect de cannabis, semințe de cannabis, precum și ustensile pentru consum, ambalare și distribuire de drogurilor.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiești au fost aduse 80 de persoane în vederea audierii.

CITEŞTE ŞI: Cheloo, dat afară de la televiziune după ce a fost săltat într-un dosar de trafic şi deţinere de droguri de risc