Cheltuieli FABULOASE pentru înmormântarea lui Fane Spoitoru. Aproape 1000 de persoane sunt aşteptate la priveghi

Fane Spoitoru, cel care a fost, probabil, cel mai cunoscut interlop din România, va avea parte de o înmormântare demnă de un rege. Pentru că, spun sursele noastre, familia și apropiații lui nu au precupețit nimic pentru ca funeraliile lui să fie cele mai fastuoase din România.

14 apr. 2016, 09:21
Cheltuieli FABULOASE pentru înmormântarea lui Fane Spoitoru. Aproape 1000 de persoane sunt aşteptate la priveghi

Priveghiul interlopului va fi organizat într-un cort amenajat cu candelabre scumpe și accesorii demne de un adevărat rege, care poate adăposti sute de oameni și o pajiște pe care se pot ospăta o mie, scrie spynews.ro. Meniul complet va costa 80 de euro pentru fiecare invitat, iar la funeralii vor cânta Florin Salam, Adi Minune, Dan Bursuc și Sorinel Copilul de Aur, zile la rândul.

Citeşte şi Motivul incredibil pentru care fiul lui Fane Spoitoru nu a mers la căpătâiul tatălui său

Înmormântarea lui Fane Spoitoru va fi cea mai mare pe care a văzut-o România în ultimii ani. Pentru că, pare-se, funeraliile lui vor fi cea mai costisitoare petrecere de bun-rămas care a existat la noi. Pe lângă cheltuielile făcute cu priveghiul și cu pomana interlopului (care se ridică lejer la peste 100.000 de euro), Fane Spoitoru se va odihni într-un sicriu care costă cam cât o mașină, mai modestă, dar nouă.

În total, înmormântarea lui Fane Spoitoru va costa peste 140.000 de euro, bani în care nu sunt incluse cheltuielile cu aducerea în țară a trupului neînsuflețit al celui care a dominat lumea interlopă bucureșteană ani la rândul.

Fane Spoitoru a murit într-un spital din Israel, în urma unei comoţii cerebrale. Pe numele său adevărat Titişor Ion, fostul lider al lumii interlope a mai avut probleme grave de sănătate. Cu ani în urmă, Fane a fost diagnosticat cu o boală gravă şi a fost operat la Constanţa, de acelaşi medic care i-a salvat viaţa şi în anii ’90, când a fost împuşcat de poliţistul Nelu Florea, plutonierul căruia Spoitoru i-a tăiat mâna cu o sabie ninja. În urma operaţiei de la Constanţa, Fane Spoitoru a căpătat o infecţie puternică la plămâni şi a fost internat, din nou, într-un spital privat din Bucureşti.

Citeşte şi De ce a murit Fane Spoitoru. Greşeala BANALĂ pe care a făcut-o INTERLOPUL

Ulterior, acesta a plecat în Israel, unde medicii l-au pus pe picioare şi se părea că acesta trăieşte o a doua tinereţe. În urmă cu aproximativ o lună, el a ajuns în stare gravă, la o clinică din Israel, iar în urmă cu o săptămână a încetat din viaţă.