CHILIPIRURI de vânzare. Haine la preţuri mici în Bucureşti: Tricouri -5 lei şi rochii -30 lei. DE UNDE le poţi cumpăra

Bucureştenii care vor să îşi cumpere haine ieftine pot încerca şi magazinul de bunuri confiscate al Fiscului. De aici, cei interesaţi pot pleca acasă cu tricouri la numai 5 lei, dar şi rochii de ocazie la preţul de 30 de lei. Magazinul este plin aproape toată ziua, în fiecare oră trecând pragul câte 50 de persoane, majoritatea pensionari şi oameni cu venituri reduse. 

01 iul. 2016, 06:30

Bucureştenii care vor să îşi cumpere haine de sezon la preţuri mici pot face o vizită şi la magazinul de bunuri confiscate al Fiscului. Aici se pot găsi tricouri pentru copii şi adulţi la numai 5 lei, dar şi rochii de ocazie la preţul de 30 de lei.

„Mi-am cumpărat o rochie foarte frumoasă, săptămâna trecută, cu 30 de lei. Am fost foarte apreciată de colege la serbare”, a povestit reporterilor RomaniaTV.net educatoarea unei grădiniţe din Sectorul 4 pe care am găsit-o joi dimineaţă la cumpărături în magazin. 

Cei mai mulţi clienţi ai magazinului sunt însă persoane care nu au pretenţii prea mari în materie de fashion, persoanele cu venituri modeste, dar şi pensionarii.

„Am cumpărat pentru nepoţica mea de doi ani două tricouri şi o bluză de trening că vine ziua ei în iulie. Sunt mult mai ieftine aici decât la alte magazine. Eu am patru nepoţi şi nu pot să iau la fiecare lucruri foarte scumpe din pensie”, a explicat o pensionară care spune că vine aproape lunar să cumpere câte ceva de sezon pentru nepoţii săi.

Chiar dacă pentru bărbaţi oferta nu este la fel de generoasă ca pentru femei, totuşi domnii spun că îşi găsesc şi ei ce le trebuie. „Eu am găsit o geacă subţire pentru toamnă. O cumpăr de acum, ştiţi vorba aia: îţi faci iarna car şi vara sanie. Cred că îmi este puţin mică, dar poate mai slăbesc până atunci”, a spus un bărbat în timp ce proba o geacă crem.

Cele mai multe produse costă numai 5 lei bucata

Zilnic, în magazinul Fiscului intră câte 300-400 de persoane, şi fiecare lasă cel puţin 10 lei la casă.

Magazinul de bunuri confiscate al Fiscului are acum la vânzare îndeosebi produse de vară, după cum urmează: maieuri la 2,5 lei, tricouri pentru copii şi adulţi la 5 lei bucata, costume copii la 16 lei, jachete la preţ de 9,75 lei, cămăşi fete la 5 lei, bluze universale la 5 lei şi colanţi de fete la 5 lei.

Tot de aici se pot cumpăra rochii de ocazie la 30 de lei şi chiloţi damă la 2,5 lei perechea.

Magazinul are la vânzare şi încălţăminte sport pentru bărbaţi la preţul de 21 de lei şi pantofi sport pentru băieţi la 5 lei perechea.

Fiscul vinde un moped şi mai multe articole electrocasnice

Pe lângă articolele de îmbrăcăminte, în magazinul de bunuri confiscate se află la vânzare şi o oglindă de perete la preţul de 26 de lei, o hotă Hansa la 200 de lei, dar şi plită pe gaz Hansa şi plită electrică hansa la preţul de 300 de lei.

Tot de aici, cei interesaţi pot achiziţiona şi plăci de faianţă la preţul de 8 lei/mp, dar şi un moped la 1.500 de lei. 

Tot în magazinul de bunuri confiscate se mai află la vânzare şi detergent Ariel (manual) la preţul de 5 lei 400 de grame. 

Marfa din magazin este confiscată de Poliţie, Vamă, Jandarmerie şi Antifraudă Fiscală

Magazinul de bunuri confiscate aparţinând Direcţiei de Finanţe a Municipiului Bucureşti este situat pe strada Măriuca din Sectorul 4, în apropierea staţiei de metrou Apărătorii Patriei. Magazinul este deschis de luni până joi între orele 8.30-16, vineri de la 8.30 la 14, iar sâmbăta şi duminica este închis. 

Marfa pe care o vinde Fiscul la preţuri reduse provine din marile en-gros-uri ale Capitalei şi a fost confiscată de Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, Vamă, Jandarmerie sau Poliţie pentru că nu îndeplinea condiţiile de comercializare conform legii, în sensul că vânzătorii nu aveau acte de provenienţă pe produse. 

De la începutul anului până în prezent, magazinul de bunuri confiscate al Fiscului din Bucureşti a vândut marfă în valoare de 828.483 lei, de la inaugurarea lui (în anul2010) produsele comercializate fiind în sumă totală de 3.827.462 lei.