Chipul Bucuresti Mall, concursul care te face celebră

Castigatoarea concursului Chipul Bucuresti Mall va avea parte de un contract pe termen lung cu o agentie de modele profesionista, de un salariu total de 5000 de euro si de o cina romantica in compania faimosului Bogdan Vladau.

RomaniaTV.net
08 oct. 2014, 06:15
Chipul Bucuresti Mall, concursul care te face celebră

Cu ocazia sarbatoririi a 15 ani de existenta in Romania, Bucuresti Mall a demarat o ampla serie de evenimente aniversare pentru a rasplati fidelitatea clientilor sai. Printre acestea se numara si concursul Chipul Bucuresti Mall: castigatoarea lui va deveni – timp de un an – imaginea oficiala a primului centru comercial modern din Romania si va fi recompensata cu un contract pe termen lung cu o agentie de modele profesionista, cu un salariu total de 5000 de euro si cu o seara de vis alaturi de Bogdan Vladau.

In perioada 8 – 19 octombrie, toate domnisoarele si doamnele au sansa de a se inscrie in concursul Chipul Bucuresti Mall, care le poate transforma intr-o vedeta. Nu trebuie decat sa vina la Bucuresti Mall, unde paparazzii sunt pregatiti sa le surprinda frumusetea, sau sa se prezinte la standul special amenajat din centrul comercial. Fotografiile realizate de profesionisti vor fi incarcate in aplicatia speciala de pe Facebook Bucuresti Mall.

Din 20 octombrie pana pe 30 octombrie, pozele vor putea fi votate, iar participantele le pot da „share” pentru a strange cat mai multe voturi. Votarea se poate realiza nu doar pe Facebook, ci si in incinta Bucuresti Mall, unde tablete speciale, pe care va fi instalata aplicatia, se vor afla la dispozitia clientilor.

In urma acestei etape, in functie de numarul de voturi, vor fi selectate primele 15 concurente, din care juriul format din profesionisti ai modei – designerii Catalin Botezatu si Razvan Ciobanu, manechinul Valentina Pelinel si realizatoarea de emisiuni TV Dana Savuica – va selecta cinci finaliste.

Cunoscuta bloggerita de fashion Carmen Negoita va alege tinute speciale din magazinele din Bucuresti Mall pentru finaliste, tinute pe care ele le vor purta la defilarea care va incheia concursul. Aceasta va avea loc in cadrul unui eveniment high class pe 5 noiembrie, eveniment care va include un megaconcert, iar juriul va desemna castigatoarea concursului Bucuresti Mall.