Chiromanţie: Ce probleme va avea Klaus Iohannis în mandatul de preşedinte

Avem, de ieri, un nou preşedinte. Klaus Iohannis a depus jurământul în Parlament, apoi s-a “instalat” la Cotroceni. Ce-i rezervă viitorul? Ce ascunde personalitatea sa? Specialistul în chiromanţie, Liliana Ivan, a descifrat pentru Click! secretele din palma preşedintelui Klaus Iohannis.

22 dec. 2014, 08:14

Chiar de la prima vedere, palma sa atrage atenţia asupra unor  mesajele semnificative.Pentru a se menţine în formă, preşedintele trebuie să fie prudent cu  migrenele, cu reglarea metabolismului şi cu „liniştea” inimii – teme majore de viaţă.            

Forma palmei ovale dovedeşte că preşedintelui ales nu-i place să rămână doar autorul aceluiaşi proiect toată viaţa. Totodată, acestuia  îi displac rutina, extravaganţele şi orgoliile nemăsurate. De asemenea, pornind de la forma ovală a palmei constatăm  dorinţa lui Iohannis de a-şi ajuta semenii, în orice context, dublată de un simţ religios incontestabil !

Muntele lui Jupiter (situat la baza degetului arătător) arată că  preşedintele Iohannis este o persoană motivată de proiectele pe care şi le propune. În anturaj, trezeşte încredere, are un simţ justiţiar dezvoltat şi o autoritate fermă, fără ca aceasta să fie ostentativă. Poată să spună totul pe un ton ferm, care nu-şi propune să umilească! 

Este semnificativă şi forma Muntelui lui Saturn (situat la baza degetului mijlociu) care dezvăluie un spirit organizatoric foarte dezvoltat, dar şi şansa de a depăşi provocările unei condiţii sociale deosebite. 

La fel de interesantă este şi forma Muntelui lui Mercur ( situat la baza degetului mic); aceasta estimează dorinţa de prosperitate  moderată. Liniile fine adunate în această zonă prezintă intenţia persoanei de a oferi câte un bonus colaboratorilor care ştiu să pună umărul în orice proiect dificil. Această zonă poate să mai anticipeze etape de viaţă importante în care călătoriile joacă un rol esenţial.  

Forma degetelor spatulate arată aspecte esenţiale de viaţă ce pot fi soluţionate prin simţul practic şi inventiv în situaţii critice.  

Lungimea egală a falagei mijlocii cu celelalte două falange ale degetelor de la mâna dreaptă are legătură cu moderaţia pentru aspectele materiale ale vieţii. Tot ce ţine de acest aspect arată un simţ de conservare şi de prevedere pentru ceea ce va fi mai târziu. 

 

Citeşte continuarea pe Click