Chiromanţie sau cititul în palmă. Primii paşi ca să-ţi ghiceşti viitorul

Ghicitul in palma este o tehnica de aflare a viitorului raspandita in toata lumea. Specialistii spun ca mainile noastre sunt ca niste harti care dezvaluie o multime de caracteristici legate de destin.

16 apr. 2015, 10:17
Chiromanţie sau cititul în palmă. Primii paşi ca să-ţi ghiceşti viitorul

Multe persoane au o nedumerire legata despre mana in care ar trebui sa practice ghicitul in palma, scrie perfecte.md. Desi mana stanga este cea mai folosita in acest caz, trebuie sa stii ca nu este o regula fixa, pentru ca trebuie sa tii cont de palma activa. De exemplu, o persoana dreptace are mana dreapta activa, iar pe cea stanga pasiva. Iar daca este stangace, rolurile se inverseaza.

Citeşte şi GHICITUL în PALMĂ. Află dacă vei avea noroc la bani sau în dragoste

Palma activa se foloseste pentru citirea viitorului, iar cea pasiva pentru a fi studiate anumite experiente din trecut. Prin urmare, poti sa arunci o privire pe amandoua atunci cand ghicesti in palma.

Primii pasi pentru ghicitul in palma

In general, palmele au pe suprafata lor numeroase linii care sunt impartite pe marimi si importanta: principale, secundare si minore. Bineinteles ca cele mai importante pentru ghicitul in palma sunt cele principale. De obicei, ele sunt trei, dar exista persoane care au patru.

Iata cum poti sa practici si tu ghicitul in palma si care sunt cele mai populare interpretari.

1. Linia inimii
Aceasta reprezinta sentimentele, perspectivele amoroase, depresiile sisanatatea cardica. Asadar, linia inimii este un indicator bun daca esti interesata de aceste aspecte al vietii tale.

Interpretare: Daca linia incepe din dreptul degetului aratator, esti o persoana care se implica mult in dragoste. O linie care incepe de sub degetul mijlociu reprezinta o persoana egoista. In schimb, daca linia se afla intre degetul mijlociu si cel inelar, inseamna ca te indragostesti cu usurinta.

O linie clara si scurta nu arata inclinatie spre romantism. Atinge linia vietii? Atunci vei avea deceptii in dragoste.

O linie care este lunga si curbata indica ca iti poti exprima cu usurinta sentimentele si emotiile. In schimb, daca este dreapta si paralela cu linia capului, nu ai probleme cu emotiile, dar trebuie sa mai lucrezi la modul in care te exprimi.

O linie a inimii usor ondulata arata multi iubiti in viata ta, dar nicio relatie serioasa. Daca intalnesti un cerc pe parcursul ei, inseamna tristete. Iar daca observi o intrerupere sau linii mici care trec peste ea, vei avea o mare dezamagire in dragoste.

Citeşte şi Reacţia unui bărbat când o ghicitoare i-a prezis că va face SEX cu bunica sa, moartă FOTO

2. Linia capului

Linia a doua este linia capului, are legatura cu intelectul si simbolizeaza modul in care acumulezi cunostinte, in care comunici si setea ta pentru cunoastere.

Interpretare: O linie scurta indica o inclinatie spre activitatea fizica, in defavoarea celei intelectuale. Una curba este asociata cu spontaneitatea si creativitatea, in timp ce una dreapta are legatura cu simtul practic. Daca se observa o delimitare clara intre linia capului si cea a vietii, inseamna ca iti place sa te aventurezi. O trasatura definita si lunga indica faptul ca ai o gandire clara si ca iti cunosti bine scopurile. In timp ce una dreapta arata ca esti o fire realista. Observi cercuri sau linii pe ea ori este intrerupta? Atunci ai parte de crize emotionale sau nu esti consecventa in gandire.

3. Linia vietii
Linia 3 reprezinta puterea, sanatatea, problemele pe care le vei avea de-a lungul vietii sau cele prin care ai trecut daca te uiti pe palma pasiva.

Interpretare: Unii specialisti spun ca aceasta nu are legatura cu durata vietii, asa cum tindem toti sa credem cand ne gandim la ghicitul in palma. Apropierea ei de degetul mare semnifica faptul ca nu esti o persoana prea energica. In schimb, daca se arcuieste clar in jurul degetului mare, indica vitalitate. Nu o poti distinge prea bine, adica este subtire si scurta? Inseamna ca cei din jur te manipuleaza cu usurinta. O linie care formeaza un semicerc clar simbolizeaza o fire puternica si entuziasmata de tot ceea ce face. Apropierea ei de centrul palmei, in special daca este dreapta, iti arata ca trebuie sa ai grija atunci cand vine vorba de relatii. Cercuri pe parcursul ei indica spitalizare si rani, iar o intrerupere iti arata ca vei avea parte de schimbari bruste in viata.

4. Linia destinului
Nu multe persoane disting aceasta linie atunci cand ghicesc in palma, deoarece nu se intalneste la toti oamenii. Ea simbolizeaza intamplarile ce vin din exterior, care nu tin de tine in mod special.

Interpretare: O trasatura bine definita inseamna ca destinul are o mare influenta in viata ta. Observi multe intreruperi pe parcursul ei? Ia in considerare faptul ca te asteapta multe schimbari create de forte externe.

Daca se uneste cu linia vietii la inceputul ei, inseamna ca esti o persoana individualista, care dezvolta aspiratii inca din primii ani de viata. Iar daca atinge linia vietii in mijloc, reprezinta faptul ca esti interesata de ceilalti. O apropierea de degetul mare implica sprijinul prietenilor si al familiei.