Chirurg renumit, găsit mort în locuinţă, un vecin a sunat la 112. Medicul a operat peste 20.000 de pacienţi

Doctorul vasluian Mircea Zavante a fost găsit mort în locuința sa. Fost președinte al Colegiului Medicilor la nivelul județului a fost găsit decedat de către pompierii care au fost chemați de către un vecin. Poliția nu va face nicio anchetă în acest caz întrucât chirurgul era cunoscut cu afecțiuni medicale cronice.

RomaniaTV.net
08 aug. 2018, 07:43
Chirurg renumit, găsit mort în locuinţă, un vecin a sunat la 112. Medicul a operat peste 20.000 de pacienţi

Medicul chirurg Mircea Zavate, care are peste 20.000 de intervenții chirurgicale în activitatea sa, a fost găsit mort în locuința sa din zona centrală a municipiului Vaslui.

Cel care a alertat autoritățile la numărul de urgență 112 a fost un vecin de-al doctorului, în condițiile în care acesta nu mai fusese văzut de vreo două zile. Un echipaj de pompieri a intrat cu ajutorul unei scări pe geamul locuinței lui Mircea Zavate, acesta fiind găsit fără suflare într-una din camere.

‘Polițiștii nu vor face nicio anchetă în acest caz întrucât nu este vorba de o moarte suspectă. Medicul de familie în evidențele căruia se afla persoana găsită moartă în locuință va elibera un certificat constatator al decesului’, a declarat, miercuri, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

În vârstă de 67 de ani, medicul Mircea Zavate suferea de mai mulți ani de o boală incurabilă, locuind de mai mulți ani singur într-un apartament din zona bisericii Adormirea Maicii Domnului.