Chiţoiu nu va fi exclus din PNL şi nici sancţionat, spune Antonescu

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Crin Antonescu, a declarat vineri la Braşov, unde participă la şedinţele Biroului Politic Naţional şi Delegaţiei Permanente ale formaţiunii, că Daniel Chiţoiu nu va fi exclus din partid şi nici nu va fi sancţionat.

25 apr. 2014, 14:18
Chiţoiu nu va fi exclus din PNL şi nici sancţionat, spune Antonescu

„Este o intoxicare din şirul celor care au devenit banale. Există şi instituţii de presă şi site-uri care se ocupă de aşa ceva. Au devenit caraghioase, eu nu cred că mai pot avea o urmă de credibilitate după zeci de ştiri false. Nu s-a pus niciodată problema excluderii lui Daniel Chiţoiu sau a sancţionării lui în vreun fel, dar nici a altcuiva”, a afirmat preşedintele PNL.

Crin Antonescu a menţionat că sâmbătă va participa şi la şedinţa Ligii Aleşilor din PNL, care în mod tradiţional se ţine la Braşov, pentru că preşedintele ligii este Aristotel Căncescu, preşedinte al CJ Braşov.

Antonescu a mai precizat că pe ordinea de zi a celor trei întâlniri se discută lucruri uzuale de natură organizatorică privind campania electorală pentru alegerile europarlamentare.