Christian Ciocan se căieşte. A făcut turul mănăstirilor de Paşte: „Eu sunt cel hărţuit”

Recent implicat într-un nou scandal, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Christian Ciocan, a făcut turul mănăstirilor mehedinţene, de Paşte. După ce a fost acuzat de o jurnalistă de hărţuire, Ciocan a declarat pentru Adevărul că, de fapt, el este cel hărţuit.

RomaniaTV.net
17 apr. 2012, 20:36

În plângerea depusă împotriva lui Christian Ciocan, tânăra, jurnalistă la o televiziune naţională, a susţinut că acesta i-ar fi făcut avansuri şi că ar fi agasat-o noaptea cu SMS-uri care aveau „conţinut nepotrivit”.  Potrivit unor surse judiciare, după câteva săptămâni, hărţuirea comisarului ar fi continuat cu şicane şi ameninţări legate de „activitatea tinerei, în plan profesional”, relatează Adevărul.

Aceleaşi surse susţin că jurnalista care a cerut ca Ciocan să fie cercetat a mai solicitat ca identitatea ei să fie protejată. „Îţi doresc să ai în continuare un Paşte fericit, îţi doresc să nu treci niciodată prin aşa ceva”, a fost declaraţia dată de aceasta pentru „Adevărul”.

Nici Ciocan nu este prea darnic cu declaraţiile, însă susţine că nu este cercetat şi că nu a hărţuit sexual pe nimeni. În schimb, spune el, oricine este liber să depună plângeri, conform Constituţiei. „Eu sunt cel hărţuit, dar nu comentez aşa ceva. Întrebaţi-i, vă rog, pe cei care spun aşa ceva! Eu pot să spun doar că de Paşte m-am spovedit, m-am împărtăşit, am făcut turul bisericilor. Iar Bunul Dumnezeu va avea grijă de fiecare dintre noi!”.