Christoph Daum a anunţat primul „stranier” pe care îl vrea la NAŢIONALA ROMÂNIEI

Christoph Daum a declarat că Fernando Boldrin ar fi fost convocat la echipa naţională dacă ar fi fost român.

16 dec. 2016, 14:34
Christoph Daum a anunţat primul „stranier” pe care îl vrea la NAŢIONALA ROMÂNIEI

Christoph Daum este un fan declarat al jucătorului de la Steaua.

„Îmi place foarte mult de Boldrin. De ce îmi place? Boldrin este un jucător care are viteză în gândire şi în mişcare. Pasează exact. Dacă vă uitaţi la procentul lui de pase corecte, vedeţi că este unul ridicat şi observăm că, la mijloc avem jucători cu cele mai multe atingeri de balon. În special la începutul sezonului a jucat foarte bine. În ultimele meciuri a dispărut puţin, dar cred că rămâne un jucător bun. Este un jucător bun, credeţi-mă! Îmi place foarte mult. Dacă ar fi român, ar fi în echipa naţională a României, dar nu aş garanta că ar juca. Ar fi în vederile mele, dar ce semnal ar fi dacă îl naturalizăm, îl aduc la echipă, dar nu îl pun să joace?”, a declarat selecţionerul României.

Fernando Boldrin și-a exprimat dorința de a pleca de la Steaua, după ce în ultima perioadă a fost criticat de Gigi Becali.

„Nu vreau să-mi găsesc scuze, toată lumea știe că Tănase e accidentat, dar poziția mea e numărul 8, ca la Astra, dar aici nu era nimeni care să joace acolo și asta a fost. Nu are cine. Antrenorul nu a avut pe cine să bage și m-a băgat pe mine, mi-am asumat responsabilitatea, mergem înainte”, a declarat Fernando Boldrin.