Cifra FAMILIEI dezvăluie MOŞTENIREA generaţiei tale

Poţi descoperi multe despre tine şi cei dragi prin analizarea numelui pe care îl aveţi în comun. Numele de familie trădează lecţii importante pe care aţi ales să le învăţaţi împreună. 

21 nov. 2014, 11:19
Cifra FAMILIEI dezvăluie MOŞTENIREA generaţiei tale

Cunoasterea „firului comun” al naturii familiei tale poate ajuta la dobandirea armoniei si la vindecarea ranilor fiecaruia dintre voi.

Identificand cifra familiei puteti reduce riscul de boli ereditare prin intelegerea tipului de stres pe care energia numelui il produce.

Citeşte şi Cifra personală dezvăluie cum va fi anul 2015 pentru tine

Pentru a afla cifra familie, trebuie sa transformi literele din numele tau de familie in numere, folosind tabelul de pe feminis.ro.

Astfel, daca numele tau este POPESCU, identificam cifrele 7,6,7,5,1,3 si 3.

Aduna aceste cifre pana cand ajungi la un numar de o singura cifra. In cazul exemplului dat, avem 7+6+7+5+1+3+3 = 31; 3+1=4

Asadar cifra familiei POPESCU este 4.

Aceasta este energia MOSTENITA. Energia numelui tatalui tau ar putea fi mai puternica (fiindca il folosesti in fiecare zi si face parte din identitatea ta), insa ai mostenit energie si din partea mamei, asa ca poti calcula cifra si pentru numele ei „de fata”.

Descopera apoi mostenirea generatiei tale:

Cifra familiei 1

Menirea familiei tale pe aceasta lume este de a invata lectia independentei, a libertatii, dar si pentru a prelua controlul propriului destin. Tu, dar si membrii familiei tale, sunteti competitivi, va place sa fiti mereu pe primul loc si aveti mari sanse de succes.

Originalitatea are un rol esential pentru tine. Iti plac intotdeauna lucrurile diferite si vrei, cu orice pret, sa reusesti lucruri pe care alti oameni nu le-au putut face. Ai un potential mare pentru a lucra in domenii ce necesita creativitate fara limite.

Citeşte şi Horoscop: Căile destinului şi ale vietii, în funcţie de zodia şi ziua în care te-ai născut

Incearca sa te relaxezi mai des intrucat stresul iti poate provoca probleme la nivelul inimii. De asemenea, exista sanse sa ai ceva probleme si la nivelul ochilor.

Cifra familiei 2

Numele tau de familie tradeaza nevoia ta de a invata sa comunici cu oamenii, dar sugereaza si ca ar trebui sa ai mai multa rabdare si sa te apreciezi mai mult. Pentru tine conteaza intotdeauna si cele mai mici detalii si esti persoana care destine mereu controlul, indiferent de mediul in care te afli.

In momentele cele mai grele, dar si in cele mai fericite, intotdeauna vei avea familia alaturi. Cu totii puneti mare pret pe relatiile de familie.

Esti hipersensibila si va trebui sa inveti sa te schimbi altfel risti sa ai probleme cu stomacul, sa dezvolti un ulcer sau chiar sa ai tensiunea prea mare.

Cifra familiei 3

Familia definita de cifra 3 invata despre dezvoltarea copiilor, despre fericire, prietenie, umor, aparente, iluzii, creativitate, frumusete, inocenta, comunicare si despre puterea cuvintelor. Aceasta familie s-a reunit pentru a invata cum sa comunice constructiv si onest. Exista ceva unic in legatura cu vocile din aceasta familie. Cu toate acestea, circumestantele pot crea o „tacere impusa”, astfel incat anumite probleme nu pot fi discutate sau macar mentionate. Sentimentele implicate ajung inchise ca intr-o capcana, iar conversatia este atunci limitata la lucruri triviale, barfa, vorbe in vant.

Familia definita de cifra 3 poate sa pastreze aparenta unei familii fericite si prietenoase, dar atunci cand sentimentele membrilor sunt tinute in frau in loc sa fie liber exprimate in gura mare, membrii tind sa devina critici in legatura cu aparentele generale ale celorlalti si devin excesiv de preocupati de aparenta lor fizica ori de ‘impresia’ generala pe care vor sa o faca.

Cei din aceasta familie se lupta pentru a se lua pe ei insisi in serios, dar si pe ceilalti; ei incearca sa isi ascunda criticile in spatele a ceea ce lor li se pare a fi simtul umorului. Acest lucru provine dintr-o vina care, in schimb, apare dintr-un subiect pe care ei cred ca nu il pot discuta. Membrii acestei familii schimba brusc subiectul discutiei, lucru care adeseori produce confuzie.

Atunci cand isi permit lor insisi sa se vindece de ranile trecutului, cei din familia guvernata de cifra 3 au cel mai mare potential de a experimenta bucuria pura si o prietenie profunda – si sa dezvolte o forma de comunicare ce este bazata pe onestitate si spontaneitate. Creativitatea fara restrictii si conversatia care vine din inima ii permit acestei familii sa straluceasca la propriu.

Descopera semnificatia celorlalte cifre pe feminis.ro.