Cinci ani fără Mădălina Manole. Ce s-a întâmplat la cimitir în ziua în care ar fi împlinit 48 de ani VIDEO

Mădălina Manole şi-a luat adio de la familie şi de la viaţă fix în urmă cu cinci ani, în ziua în care împlinise 43 de ani. Iar de atunci, an de an în data de 14 iulie părinţii ei îi aprind lumânări lângă o piatră funerară rece, în loc să se pregătească de sărbătoare. Şi marţi mama Mădălinei Manole a mers la cimitir, unde a vărsat lacrimi amare pentru cea care ar fi împlinit 48 de ani.

14 iul. 2015, 12:14

Părinţii Mădălinei Manole îşi plâng fiica zi de zi de cinci ani. Mama artistei i-a aprins o lumânare la mormânt, în timp ce tatăl ei a mers să-şi aline suferinţa alături de nepotul Mădălinei. Tot la cimitir ar trebui să ajungă şi ginerele lor, Petru Mircea, cel pe care familia cântăreţei îl consideră vinovat de toată tragedia, cu toate că ancheta a stabilit că artista şi-a pus capăt zilelor, înghiţind o otravă foarte puternică.

La cimitirul din Ploieşti au venit cu flori şi lumânări şi alte persoane care au apreciat-o şi preţuit-o pe Mădălina Manole.

„Au trecut 5 ani de mare durere. Eu sper macar 5 ani sa mai traiesc, ca nepotul meu sa poata afla o parte din ce s-a întâmplat. El (Petru Mircea, n.r.) nu i-a povestit decat ca mamica lui nu va mai veni niciodata. Atat”, a spus Eugenia Manole, care a venit la cimitir cu prăjitura preferată a artistei, o tartă cu vişine.