Cinci eleve din Dâmboviţa, la spital după ce li s-a făcut rău în timpul unei serbări la şcoală

Cinci eleve de la o şcoală din Dâmboviţa au fost transportate la spital, miercuri, după ce li s-a făcut rău în timpul unei serbări la care au participat aproximativ 200 de copii. Primele date arată că una dintre fete a leşinat, iar celelalte patru au făcut atacuri de panică.

15 ian. 2014, 11:47
Cinci eleve din Dâmboviţa, la spital după ce li s-a făcut rău în timpul unei serbări la şcoală

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, Eduard Ţelea, un echipaj SMURD şi unul al Serviciului Judeţean de Ambulanţă au intervenit, miercuri şi au preluat de la şcoala din satul Ghirdoveni, comuna I.L. Caragiale, cinci eleve cărora li s-a făcut rău în timpul unei activităţi şcolare, informează Mediafax.

Conform unor reprezentanţi ai şcolii din Ghirdoveni, miercuri aproximativ 200 de elevi s-au adunat în holul şcolii, unde au participat la o manifestare dedicată lui Mihai Eminescu. La un moment dat, unei eleve de 12 ani, care suferă de leucemie, i s-a făcut rău. Imediat, o altă elevă, tot de 12 ani, diagnosticată cu spasmofilie, a început şi ea să se simtă rău. Alte trei eleve, în vârstă de 13 ani, au făcut atacuri de panică. Toate cele cinci eleve au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spitalul din Moreni.

Pompierii au verificat sala în care s-a produs incidentul şi a constatat că nu există scăpări de gaze sau alte substanţe cu care copiii s-ar fi putut intoxica.

CITEŞTE ŞI: A dat cu spray paralizant în clasă, să scape de un test. Un coleg de-al său a fost spitalizat