Cinci persoane, printre care şi un copil, rănite în urma unui accident în care au fost implicate două maşini

Cinci persoane, printre care şi un copil, au fost rănite, joi, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, în care au fost implicate două maşini. Unul dintre autoturisme a lovit o maşină staţionată, iar în urma impactului un autovehicul s-a răsturnat.

RomaniaTV.net
20 dec. 2018, 10:10
Cinci persoane, printre care şi un copil, rănite în urma unui accident în care au fost implicate două maşini

Potrivit reprezentanţilor reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale au fost solicitate să intervină, joi, la un accident rutier care a avut loc între localităţile Tortomanu şi Siliştea. Acolo s-au deplasat trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean şi un echipaj SMURD, dar şi o autospecială cu modul de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea.

În urma accidentului, cinci persoane, printre care şi un copil, au fost rănite. Astfel, patru dintre victime au suferit traumatism cranio-cerebral, iar cea de-a cincea a fost diagnosticată cu un traumatism cranian, unul toracic şi de bazin. Patru dintre victime au fost duse la Spitalul Municipal Medgidia pentru îngrijiri medicale şi una la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Poliţiştii au stabilit că evenimentul rutier a avut loc după ce o maşină staţionată din cauza unor probleme tehnice a fost lovită de al doilea autoturism. În urma impactului, una dintre maşini s-a răsturnat.