Cinci persoane, reţinute după SCANDALUL cu BÂTE din benzinăria oraşului Bolintin Vale VIDEO

Poliţiştii au reţinut cinci dintre persoanele cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii si liniştii publice, într-o benzinărie din oraşul Bolintin Vale.

RomaniaTV.net
26 mart. 2014, 17:01
Cinci persoane, reţinute după SCANDALUL cu BÂTE din benzinăria oraşului Bolintin Vale VIDEO

Cinci persoane bănuite de implicare în incidentul petrecut într-o staţie de alimentare cu carburanţi din oraşul Bolintin Vale au fost reţinuţi miercuri pentru o perioadă de 24 ore.

Cele cinci persoane au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale cu propunerea de arestare preventivă, măsură însuşită de procurorul de caz şi urmează să fie prezentate judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru stabilirea participaţiei şi celorlalte persoane implicate, urmând ca la finalizare să se dispună măsurile procedurale.

Efective de mascaţi, poliţişti de la ordine publică, poliţişti rutieri şi jandarmi patrulează zilnic în oraşul Bolintin Vale pentru a asigura liniştea şi ordinea publică după ce la jumătatea lunii martie mai multe persoane au fost implicate într-un scandal cu bâte şi obiecte contondente, la o benzinărie.

Potrivit poliţiştilor giurgiuveni, localitatea Bolintin este cunoscută pentru astfel de fapte, practic aproape la fiecare final de săptămână fiind înregistrate situaţii conflictuale în zonă. Poliţiştii recunosc că şi anul trecut au fost înregistrate plângeri după ce unele locuinţe au luat foc, dar autorii au rămas necunoscuţi.

În 15 martie, la o benzinărie din localitatea Bolintin Vale a fost înregistrat un scandal cu bâte şi alte obiecte contondente într-o benzinărie, dar plângerile în această situaţie au fost înregistrate abia la câteva zile diferenţă, iar în situaţia când acestea vor fi retrase, cercetarea penală încetează.