Cinci semne de avertizare că locul de munca NU ţi se mai potriveşte

Cei mai multi dintre oameni au nevoie de timp pentru a realiza ce doresc cu adevarat din punct de vedere al carierei si ce vor de la angajator. Insa pe masura ce capata experienta, invata care sunt semnele care ii arata ca este pe calea cea buna, iar dimpotriva cele care ii spun ca ar trebui sa se fereasca de o anumita companie.

07 feb. 2016, 21:18
Cinci semne de avertizare că locul de munca NU ţi se mai potriveşte

Asa ca nu ar trebui sa ai mustrari de constiinta daca actualul job nu pare ca ti se potriveste. Foarte putin oameni ajung sa gaseasca din prima incercare slujba visurilor.

Chiar daca nu ai acum job-ul visat, simti ca esti pe calea cea buna din punct de vedere profesional? Este o mare diferenta intre o pozitie mica care, insa, iti serveste drept punct de pornire si una care nu te poate duce nicaieri din punct de vedere profesional.

Iata 5 semne de avertizare ca jobul tau nu ti se mai potriveste

1. Rezultatele bune obtinute si abilitatile tale trec neobservate

Daca zi de zi dai 150% si nimeni nu pare sa observe eforturile depuse de tine – s-ar putea sa fie un semn ca nimic bun n-ar mai putea iesi din aceasta situatie. Angajatii care se implica cu toate fortele in companie investesc din punct de vedere emotional in succesul organizatiilor lor – vor sa faca tot ce pot pentru a promova atat succesul managerilor lor in special cat si cel companiei in general.

La nivel mondial raportul dintre angajatii nepasatori si cei care se implica este de 2 la 1. Poate ca dupa multi ani de munca grea si neprimirea niciunui stimulent, unii dintre acesti angajati incep sa realizeze ca vor primi aceeasi bani indiferent daca sunt cei mai constinciosi oameni din birou ori daca performanta lor se situeaza undeva la mijloc.

Daca te gasesti in aceasta situatie – iar angajatorul tau nu observa dedicatia, abilitatile si rezultatele tale – nu-ti fie teama sa-i reamintesti superiorului tau de realizarile importante obtinute de tine (bineinteles, intr-o maniera profesionista si plina de diplomatie).

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO