Cinci zodii de bărbaţi care te vor domina în pat

In functie de zodie, unii barbati sunt dominatori atunci cand vine vorba de activitatile ce se desfasoara preponderant in pat (sau in orice alt loc daca sunt mai indrazneti). Altii se lasa dominati, dar asta este alta discutie pe care o vom deschide cu proxima ocazie.

01 mart. 2015, 15:04
Cinci zodii de bărbaţi care te vor domina în pat

Sa vedem acum care sunt barbatii care nu te vor lasa sa faci nicio miscare fara acordul lor, dar care te vor purta pe cele mai inalte culmi ale placerilor sexuale.

Berbec

Berbecul este un barbat pasional de care nu ai cum sa te plictisesti si pe care nu il vei uita usor daca ii vei oferi ocazia sa treaca prin asternuturile patului tau. Ii vei simti atingerile usoare pe fiecare centimetru patrat al corpului tau si vei simti cum te soarbe din priviri.

Cand atmosfera este destul de incinsa isi intra bine in rolul de berbec si lasa energia sexuala sa conduca actul mai departe.

Taur

In primul rand barbatul taur este foarte senzual si pasional asa ca vei avea parte de clipe intense si de trairi de neimaginat. Pentru el, trupul feminin este precum o harta pe care o desluseste de fiecare data cu aceeasi placere si curiozitate ca si cum ar fi prima oara.

Dupa ce descopera care este calea spre punctul dorit, face tot ce ii sta in putere sa iti ofere o calatorie de neuitat si stie cum sa te faca sa joci dupa regulile lui fara sa te simti deranjata de asta.

Citeşte mai mult kudika.ro