Cine câştigă: Hillary sau Trump? Ce spun ASTROLOGII?

Cine câștigă? Hillary sau Trump? Ce spun ASTROLOGII? Care dintre aceste dintre aceste două personalități puternice va fi viitorul președinte al SUA? Astrologii au încercat să îi descrie pe cei doi din punct de vedere al hărților natale.

29 mai 2016, 10:06
Cine câştigă: Hillary sau Trump? Ce spun ASTROLOGII?

Donald Trump are soarele natal în Gemeni şi de asemenea casă carierei. Pe harta sa natală Uranus este de asemena în Gemeni ceea ce arată o persoane egocentrică dar populară. Nodul Nord se află tot în Gemeni, lucru care îl arată pe Trump ca o persoană inteligentă, dar care nu ştie neaprat cum să împartă această inteligenţă și cu ceilalţi. Este una dintre lecţiile de viaţă pe care Trump trebuie să le înveţe. Planeta Mercur se află pe harta natală în Leu, fapt ce duce la trei relatii dificile cu Neptun, Juno şi Chiron şi la o opoziţie cu Pallas. De cele mai multe ori , aceste aspecte ne înfăţişează o persoană care minte uşor. Astrologii îi spun marele MINCINOS! Persoanele care au aceste aspecte.

 

Vezi ce se spune si despre Hillary Clinton pe: http://showbizreport.ro/news/cine-castiga-hillary-sau-trump-spun-astrologii/