Cine este artistul celebru din anii ’90 care a RECUNOSCUT că a avut o IDILĂ de-o NOAPTE cu JOJO?

Trupa Elgi a fost o trupă foarte populară în anii '90 care din păcate nu a rezistat timpului şi care în final s-a ruinat. De curând, Mihai Morar a dorit să îi readucă pe aceeaşi canapea pe toţi membrii trupei Elgi. Astfel, Lucian, Giovanny şi Nicky au acceptat provocarea şi au profitat din plin de această conjunctură, făcând publice toate secretele care îi legau.

RomaniaTV.net
24 feb. 2015, 13:02
Cine este artistul celebru din anii ’90 care a RECUNOSCUT că a avut o IDILĂ de-o NOAPTE cu JOJO?

După succesul nebun din anii ’90, trupa Elgi s-a destrămat, iar fiecare component al acesteia a încercat să îşi facă propriul lui drum în viaţă. Cum publicul a dorit să îi mai revadă, Mihai Morar s-a gândit să îi readucă din nou împreună. De data aceasta nu pe scenă, ci pe canapeaua din platoul emisiunii sale de la Antena Stars.

Cuplu BOMBĂ în showbiz. Jojo se iubeşte cu actorul Paul Ipate. Cei doi şi-au petrecut vacanţa împreună FOTO

Cum Lucian, Giovanny şi Nicky au acceptat propunerea în ultima emisiune a celebrului prezentator, componenţii fostei trupe Elgi au răspuns provocării lui Mihai Morar de a dezvălui cele mai ascunse secrete ale lor.

Dacă Giovanny a declarat că a deşi era căsătorit, a avut o relaţie de ceva timp cu Alina Plugaru, decizie care i-a afectat mai apoi căsnicia, Lucian a dezvăluit că a avut o idilă de-o noapte cu artista Jojo. Fiind destul de reţinut în declaraţii, Lucian a dorit dăar să precizeze că acea idilă a fost doar o distracţie şi atât.

„A fost o idilă, o aventură cu Jojo. S-a terminat într-o noapte!”, a declarat Lucian de la Elgi.

Citeşte şi  Primele declaraţii ale lui Jojo, după ce a fost dată afară de la Antena 1