Cine este bărbatul care a vizitat-o pe ELENA UDREA în arest FOTO&VIDEO

ELENA UDREA a fost vizitată, vineri, de mama ei în arest, aceasta venind însoţită de un bărbat. Cel care a cărat baxul de apă şi plasele cu mâncare şi haine este nimeni altul decât Cristian Călugăru, un om care îi este alături Elenei Udrea de pe vremea când era şefă la PDL Bucureşti. Mai mult, Călugăru şi-a câştigat "notorietatea" în urma editorialelor laudative la adresa fostei şefe a PMP. Într-unul scria: "o Elena Udrea blondă, cu breton şi mărgele, tonică şi toată un zâmbet, având un măr uriaş albastru şi verde deasupra capului..."

13 feb. 2015, 13:31

Cristi Călugăru nu este o faţă prea cunoscută în media, pentru că se fereşte de lumina reflectoarelor. El a fost însă permanent în spatele Elenei Udrea, în toate încercările politice din ultima perioadă, dar şi în cele personale, relatează România TV.

Cristi Călugăru este cel care a venit vineri în arestul Poliţiei Capitalei, alături de mama Elenei Udrea. I-au adus mâncare, apă şi haine.

Puţini ştiu poate că el a fost în preajma fostei şefe a PMP de când aceasta a venit în partidul lui Băsescu, dar făceau parte din acelaşi anturaj încă de când Udrea era în PDL.

Potrivit informaţiilor din presă, Cristian Călugaru a fost purtator de cuvant al PDL Bucureşti, pe cand organizatia era condusa de Elena Udrea, dar şi consilier al acesteia.

În ziua în care Udrea şi-a dat demisia din funcţia de şef al PDL Bucureşti, după alegerile locale din 2012, Călugăru a fost fotografiat la masă cu Udrea. Alături de ei era un personaj controversat, Tudor Breazu, alt apropiat al lui Udrea care acum e în arest. Breazu era administratorul terenului de la Nana.

Potrivit România TV, Călugăru este omul cu care s-a consultat Udrea în privinţa discursului din plen în ziua în care a venit să-şi susţină nevinovăţia în faţa colegilor, înainte de arestare. Udrea a discutat cu Cristi Călugăru şi în ziua în care a acordat primul interviu cu dezvăluiri bombă, imediat după vizita la DNA a lui Udrea.

Anul trecut, Călugăru era intervievat de evz.ro în calitate de „consultant politic” în perspectiva alegerilor prezidenţiale. „Preşedintele a mai vorbit despre candidatura unei femeie, iar Elena Udrea ar putea fi singura care să îmbrace această haină. Este evident că după europarlamentare vom afla cine este candidatul dreptei. În ceea ce-l priveşte pe Emil Boc, numai de el depinde această mişcare, dar dumnealui îşi permite să aştepte„, spunea Călugăru.

Tot el este autorul mai multor editoriale în acelaşi cotidian, în care o ridică în slăvi pe Udrea.

Într-unul dintre editoriale, „Cu Udrea, mărul Mişcării Populare începe să prindă rădăcini”, Călugăru o prezintă astfel pe Udrea:

„(…) o Elena Udrea blondă, cu breton şi mărgele, tonică şi toată un zâmbet, având un măr uriaş albastru şi verde deasupra capului, încearcă să explice de ce a plecat din PDL şi s-a alăturat Mişcării Populare.

(…) o Elena Udrea care se hrăneşte cu atenţia presei, ca o adevărată vedetă căreia îi place să acorde autografe şi să flirteze cu aparatele fotografice ale paparazzilor ce-o urmăresc. 

(…) Udrea şi-a asumat acţional, nu numai discursiv, postura de urmaş politic al lui Traian Băsescu. A făcut-o mai natural decât s-ar fi aşteptat mulţi, semn că dincolo de excesele sale din unele momente, poate fi alegerea corectă. (…)

Elena Udrea nu este liderul aşteptat de toţi cei care activează pe zona de centru-dreapta, dar este, cu siguranţă liderul de care era nevoie: singura capabilă să lupte până în ultima clipă şi dispusă la un compromis care să genereze unitatea dreptei şi un candidat comun victorios la alegerile prezidenţiale din noiembrie-decembrie. Cu venirea sa, Mişscarea Populară dă semne că prinde rădăcini întocmai ca mărul ce îi stă drept semn electoral. Mai e însă mult până la fructul dorit, aşa cum bine ştie chiar Udrea, care în urmă cu câteva luni anunţa investiţii în pomicultură. Trecerea Elenei Udrea la Mişcarea Populară oferă speranţă celor care vor să vadă că în România există şi Opoziţie.”