Cine este Constantin Iacov, omul din spatele puciului de la Guvern. Dezvăluiri incendiare ale lui Dumitru Dragomir

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat pe Constantin Iacov, fost patron al clubului de fotbal FC Național și un apropiat al lui Victor Ponta, că ar fi fost în spatele tentativei lui Sorin Grindeanu de a rămâne în funţia de prim-ministru, în ciuda faptului că PSD i-a retras sprijinul politic.

21 iun. 2017, 16:23
Cine este Constantin Iacov, omul din spatele puciului de la Guvern. Dezvăluiri incendiare ale lui Dumitru Dragomir

Şi eu şi colegii mei ştim din primele două zile oameni din Guvern, foşti oficiali din Guvern care au fost daţi afară, spuneau printre alţii de un om Costi Iacov, care suna, care mergea peste secretarul general al Guvernului în funcţie, peste secretarul general adjunct, o doamnă care era în spital cu perfuzii, şi care suna şi în partid. Pe lângă noul lider politic, domnul Jianu, care îşi suna şi foştii profesori să-i convingă, suna şi acest domn prin partid„, a declarat Liviu Dragnea, miercuri după-amiază.

Citeşte şi Liviu Dragnea: Parlamentari ai PSD au fost ameninţaţi cu dosare de colegi dacă votează moţiunea

Constantin Iacov a fost preşedinte al echipei de fotbal FC Naţional şi a fost implicat în mai multe scandaluri. Preşdintele LPF de atunci, Dumitru Dragomir, a declarat despre acesta la România TV: „Acest individ este un escroc. A luat echipa FC Naţional, împreună cu Ponta, după aceea i-au vândut jucătorii şi au desfiinţat-o. Banii, în loc să intre în contul clubului FC Naţional, au intrat, printr-un off-shore din Cipru, într-un cont al lui Cosmin Olăroiu.

A intrat justiţia pe fir, i-a deschis dosar penal, „Lotul lui McKain”, aşa se numea dosarul, dar dosarul s-a închis. Marian Iancu, preşedintele Timişoarei, mi-a spus că la chemat procuroarea şi i-a spus în felul următor: dacă nu spui nimic de Iacov şi de Ponta fac de aşa natură încât să nu se mai întâmple nimic până nu se prescrie termenul. Este omul lui Ponta, care a fost pus după aceea director la Transelectrica„.