CINE este românul care a protestat pe vârful muntelui Everest împotriva OUG

Alpinistul Teodor Tulpan, primul român care a ajuns pe Everest, a protestat în vârful muntelui împotriva OUG privind Codurile penale, cu câțiva prieteni, potrivit unor imagini afișate pe pagina sa de socializare.

05 feb. 2017, 09:21
CINE este românul care a protestat pe vârful muntelui Everest împotriva OUG

Teodor Tulpan și cei care l-au însoțit au afișat pancarte pe care scrie „Rezistăm” și „Abrogare”.

Teodor Tulpan nu este singurul sibian cunoscut care s-a alăturat protestelor din ultimele zile, ci și preotul Constantin Necula, consilier misionar și de imagine al Mitropoliei Ardealului, care a fost prezent sâmbătă seara, în Piața Mare din Sibiu.

„Nu sunt în calitate oficială de reprezentant al Mitropoliei Ardealului, ci în calitate de om de presă. Nu pot să fiu indiferent la o generație pe care vrem să o păstorim în Hristos”, a declarat, pentru AGERPRES, preotul Constantin Necula.

Un nou protest în Piaţa Victoriei, duminică. Studenţii din marile centre universitare au ajuns în Bucureşti

Un nou protest faţă de modificarea prin ordonanţă de urgenţă a codurilor penale este programat să se desfăşoare şi duminică, pentru a şasea zi, în Piaţa Victoriei din Capitală, aici fiind aşteptaţi oameni din toată ţara. De la primele ore ale dimineţii, studenţii din marile centre universitare au fost aşteptaţi în Gara de Nord cu ceai şi sandwich-uri. Concomitent cu protestul urmează să aibă loc şedinţa de Guvern în care se va decide abrogarea OUG privind modificarea Codurilor, după cum a anunţat sâmbătă seară premierul Sorin Grindeanu.