Cine va moşteni averea Cristinei Stamate. Testamentul actriţei clarifică totul

După moartea Cristinei Stamate, toţi s-au întrebat în mâinile cui va ajunge întreaga avere a actriţei! Iată numele cui este scris în testamentul acesteia!

29 nov. 2017, 11:00
Cine va moşteni averea Cristinei Stamate. Testamentul actriţei clarifică totul

Cristina Stamate nu a avut copii, deşi şi-a dorit asta, scrie viva.ro. Actriţa se concentra ba pe diferite piese de teatru, ba pe diferitele turneuri la care participa şi mereu amâna asta. La sfârşitul vieţii, faptul că nu a avut un copil a fost cel mai mare regret al său.

Citeşte şi Cristina Stamate, condusă pe ultimul drum. Alexandru Arşinel: „A trăit în ultimii ani destul de singură”

Se pare că după moartea sa, o rudă apropiată va moșteni casa din centrul Capitalei. Mai exact, este vorba despre o nepoată a actriței, scrie wowbiz.ro. Chiar dacă este vorba despre cineva îndepărtat din familia ei, aceasta ținea enorm la nepoata ei şi în ultima perioadă, actriţa şi-a scris testamentul.

Cristina Stamate, probleme de sănătate

Actriţa a fost internată la Spitalul Floreasca joi, pe 23 noiembrie, în stare gravă. Potrivit unor surse medicale, actrita era inconștientă, deshidratată, cu hipertensiune. Aceasta a fost operată pe cord deschis, în ianuarie 2015. Intervenţia a constat în înlocuirea valvei mitrale cu o proteză şi montarea a trei by-pass-uri aortocoronariene pentru revascularizarea muşchiului cardiac.

Cristina Stamate a murit la 71 de ani. Ce spunea actrița despre moarte

„Am fost acolo, la limita dintre viață și moarte. Simțeam că nu pot să respir, că mă sufoc. Aveam pleurezie, apă la plămâni din cauza inimii. Și mă gândeam că o să mor și aveam nedumerirea că nu văd filmul vieții mele. Aveam indignarea comică a faptului că mi se întâmplă o moarte atipică, era diferit de ce citisem eu.

Stăteam în casă, că nu mă simțeam bine, dar nu am vrut să merg la spital, că eu aveam încredera că îmi trece. Nu am fost panicată. Apoi am chemat o prietenă, ea a chemat salvarea, m-au luat la spital.

Citeşte şi Cristina Stamate va fi înmormântată miercuri la Cimitirul Bellu din Capitală

A urmat operația. Cred că foarte multe lucruri se schimbă. Eu cred că ți se schimbă modul de a privi, importanța lucrurilor din jurul tău. Vrând nevrând, toate lucrurile devin neimportante în jurul tău”, declara Cristina Stamate, la Antena Stars.

Cristina Stamate a murit. Ce spunea Stela Popescu despre ea

Cristina Stamate, 71 de ani, a murit la patru zile distanță de buna ei prietenă și colegă de scenă, Stela Popescu.

Cristina Stamate, actriţă a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, avea „vocaţia iubirii faţă de tot ce este frumos pe lume”, aşa a caracterizat-o prietena ei, Stela Popescu.

Cristina Stamate, carieră de succes

Actriţa Cristina Stamate s-a născut pe 8 februarie 1946, la Bucureşti. Şi-ar fi dorit să devină avocat, dar a fost îndrumată către actorie.

„Eu mă pregătisem pentru Drept. Nu eram dispusă să pierd nicio zi din viaţa mea, nu ştiu unde mă grăbeam aşa de tare. La Teatru, aveam colegi care picaseră ani la rând înainte să intre. Unul picase opt ani la rând. Şi mi s-a părut îngrozitor să-ţi strici destinul, opt ani din viaţă, în care putea să facă o altă facultate, o familie, să facă ceva. Şi cred că de-aia mi-am jurat că eu nu pierd nicio secundă. Examenul la Teatru l-am avut cu două săptămâni înainte de cel la Drept şi am intrat. Dar şi acum jelesc că n-am făcut Dreptul”, potrivit Adevărul.

Aceasta a jucat în multe piese de teatru: „Revista Revistelor”, „Vara nu-i ca iarna”, „Arca lui Nae şi Vasile”, „Bufonii regelui”, „Dai un ban, dar face”, „Idolii femeilor” și multe altele.