Cine va prezenta cel de-al treilea sezon Bravo Ai Stil care va începe din toamnă

Fanii emisiunii Bravo Ai Stil ard de nerăbdare să afle cine va prezenta cel de-al treilea sezon, care este la un pas de a începe. Spre fericirea multora, Ilinca Vadinci va fi din nou gaza emisiunii, asta după ce numai în urmă cu doar o lună de zile a născut băieţel. 

RomaniaTV.net
17 aug. 2017, 06:55
Cine va prezenta cel de-al treilea sezon Bravo Ai Stil care va începe din toamnă

Primul sezon și mare parte din cel de-al doilea au avut-o la cârmă pe Ilinca Vandici. Aceasta a fost alături de fetele din competiție și de telespectatori mare parte din perioada în care a fost însărcinată și a rezistat cu stoicism orelor istovitoare de filmare petrecute pe tocuri înalte. Când a decis că este momentul să aștepte în liniște venirea pe lume a băiețelului său, locul Ilincăi a fost luat de Andreea Bănică. Solista a dus la bun sfârșit emisiunea și a prezentat finala în care Marisa Paloma a fost desemnată marea câștigătoare.

Mulți dintre fanii emisiunii nu s-au putut obișnui cu schimbarea de prezentatoare, așa că, spre fericirea lor, în sezonul trei revine Ilinca Vandici. Aceasta s-a recuperat rapid după naștere și este pregătită să înceapă din nou munca.

Ilinca Vandici a născut un băiețel în 23 iulie, prin cezariană, primul său copil și al soțului său, Andrei Neacșu.