Cioban ucis de colegi. Bărbatul a fost înjunghiat şi lovit cu o bâtă în mod repetat

Crimă între ciobani, petrecută în Brașov. După ce au băut împreună, oierii s-au certat. Unul dintre ei l-a lovit cu o bâtă pe colegul său. Polițiștii anchetează cazul. Vine cu detalii Gabriela Buruian.

RomaniaTV.net
19 apr. 2018, 13:31
Cioban ucis de colegi. Bărbatul a fost înjunghiat şi lovit cu o bâtă în mod repetat

Un cioban a fost omorât cu lovituri de bâtă şi de cuţit, ieri dimineaţă, în zona căii ferate din apropierea satului Beia, comuna Caţa, suspecţi în caz fiind chiar doi colegi ai lui.

„Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în noaptea de 17/18.04.2018, în jurul orei 5.00, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, cei doi inculpați, ciobani, colegi cu victima, au condus-o pe aceasta pe calea ferată din proximitatea satului Beia, com. Caţa, jud. Braşov, unde au lovit-o în mod repetat cu o bâta în cap şi au înjunghiat-o de mai multe ori în spate cu un cuţit, producându-i decesul. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare”, a informat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, procuror-şef secție urmărire penală, Adrian Aldea.

Cei doi suspecţi, care au fost reţinuţi în cursul zilei ieri, vor fi prezentați cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov.

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Braşov – Serviciul de Investigații Criminale și cel al Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov.

„Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a precizat reprezentantul PTBv.