Ciocnire violentă între un Nissan si un Opel. Una dintre maşini s-a urcat pe o bicicletă FOTO

La un pas de moarte. Asa a fost un biciclist in aceasta dimineata, care statea linistit la semafor asteptand sa se faca verde. Un accident s-a petrecut sub ochii lui in intersectia bulevardul Dambovita cu strada Banatului, iar el a fost victima colaterala.

21 aug. 2014, 07:21

Un Nissan de teren si un Opel s-au izbit, iar in urma ciocnirii violente una dintre masini a fost proiectata exact in bicicleta barbatului. In ultima secunda, biciclistul a zvarlit vehiculul si a incercat sa o rupa la fuga. Bicicleta s-a facut zob sub rotile masinii de teren, iar barbatul a fost lovit si el. Daca nu avea prezenta de spirit sa arunce bicicleta, urmarile ar fi fost tragice.

Nissan-ul venea dinspre Calea Sagului, iar Opelul mergea in sens opus pe bulevardul Dambovita. Acesta din urma insa a virat la stanga pe Banatului si, se pare, soferul nu a acordat prioritate la schimbarea directiei, lovind in plin Nissan-ul.

Biciclistul a privit ingrozit cum masina de teren se indreapta spre el. Din pacate nu a reusit sa se indeparteze indeajuns de mult si a fost ranit. Raniti au fost si doi barbati din Opel. Cu totii au fost preluati de ambulante si transportati la Spitalul Judetean pentru ingrijiri. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu precizie imprejurarile in care s-a produs accidentul.