Cioloş: A fost o delăsare în ceea ce priveşte funcţionarea Secţiei de arşi de la Spitalul Floreasca

Secţia de arşi a Spitalului de Urgenţă Floreasca a fost finalizată, dar nu au fost suficienţi medici din cauza nivelului de salarizare şi a responsabilităţilor, a afirmat premierul Dacian Cioloş, anunţând că în zilele următoare vor veni medici care acum se află la specializare în străinătate.

27 mart. 2016, 08:43
Cioloş: A fost o delăsare în ceea ce priveşte funcţionarea Secţiei de arşi de la Spitalul Floreasca

„A fost un fel de delăsare, nu s-au dus lucrurile până la capăt. S-a finalizat investiţia, dar nu au fost, din cât am înţeles, suficienţi medici pregătiţi sau au fost medici care din cauza şi nivelului de salarizare şi a responsabilităţilor, pentru că să lucrezi într-o secţie de arşi presupune o responsabilitate mult mai mare decât în orice alt domeniu din câte am înţeles, şi am discutat cu mulţi medici în această perioadă, deci acolo a fost o problemă de preluare a acelei secţii. În momentul de faţă avem câţiva medici care sunt la un traning în străinătate care urmează să vină în zilele următoare şi să deschidem încet, încet acea secţie”, a spus premierul, potrivit Mediafax.

Achimaş-Cadariu, despre rata de supravieţuire a pacienţilor în cazul Colectiv: S-a înscris în media europeană

El a mai precizat că una dintre problemele pe care le-a sesizat în ceea ce priveşte guvernarea este aceea că se fac investiţii, dar de cele mai multe ori acestea nu sunt integrate într-un concept general.

Corpul de Control al Guvernului, RAPORT ŞOCANT în cazul COLECTIV: Planul Roşu de Intervenţie nu a fost declanşat imediat