Cioloş: Dacă oamenii cinstiţi nu se vor implica, cei pentru care anticorupţia e „statul paralel” vor face lege din „şmecherie”

Fostul premier Dacian Ciolo scrie pe pagina sa de Facebook că, dacă oamenii cinstiţi nu se vor implica acolo unde se fac regulile, de la consilii locale până la Parlament şi Guvern, cei pentru care lupta împotriva corupţiei înseamnă ”stat paralel” vor face din ”şmecherie” lege pe bune.

07 ian. 2018, 17:13
Cioloş: Dacă oamenii cinstiţi nu se vor implica, cei pentru care anticorupţia e „statul paralel” vor face lege din „şmecherie”

Dacă oamenii cinstiţi, care vor să trăiască fără stresul că cineva îi înşeală, îi fură pe faţă sau îi manipulează nu se vor implica prin prezenţa şi competenţa lor acolo unde se fac regulile, de la consiliile locale până la parlament sau la guvern, cei pentru care lupta împotriva corupţiei înseamnă «stat paralel» vor face regulile pentru toţi făcând din «şmecherie» lege pe bune”, afirmă Dacian Cioloş.

Fostul premier precizează că în Platforma România 100 vor lucra în perioada următoare nu doar pentru a arăta ce nu merge dar şi pentru a propune şi susţine proiecte despre cum pot fi făcute unele lucruri mai bune, inclusiv în Sănătate, el distribuind mesajul lui Vlad Voiculescu de duminică.

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu vorbeşte, într-un mesaj postat pe Facebook, despre transplanturile din România şi cum au fost tărăgănate procedurile şi reglementările domeniului pentru că, ”dacă nu ai reguli, nimeni nu te poate acuza de nimic”, iar în acest timp ”sute sau mii de români au murit pe lista de aşteptare” sau au trăit pentru că s-au împrumutat. ”Care este cea mai simplă metodă pentru a te asigura că poţi fura liniştit? Îţi faci singur regulile! Sau… nici nu le faci”, spune Voiculescu. Acesta adaugă că ministrul Florian Bodog ”este ca o floricică, nu a văzut, nu a auzit”.

Citeşte şi:  Vlad Voiculescu, despre transplanturi: Care este cea mai simplă metodă pentru a fura liniştit? Îţi faci singur regulile